Biedne ciapki i ich przygody turystyczne.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Biedne ciapki i ich przygody turystyczne.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Teraz dostana wpierdol po stronie ziemniaczanej i tak się koło zamyka
Wy sie kurwa cieszcie że to nie wojsko z lat 80-99 bo byściei już wywiadów nawet nie robiili
Chińczycy czy Koreańczycy z Północy to poczęstowali by ołowiem. zresztą to nawet Ukraińcy przy granicy z Białorusią też strzelają.
Kurde robią z siebie biednych pokrzywdzonych. Pozatym Białoruś nie potrafi pilnować nawet granic bo przepuszcza brudasów.
Kurde robią z siebie biednych pokrzywdzonych. Pozatym Białoruś nie potrafi pilnować nawet granic bo przepuszcza brudasów.
Veliturałkę napisał/a:
Po co oni ich zatrzymują, chcą do makreli to powinni ich na granicy niemieckiej zostawić a nie białoruskiej. W ten sposób tusipek broni makreli i jej landów naszym kosztem
Tak, a Makrela ich wyłapie i odeśle do nas. Jak już dostaną się na teren Unii to już tutaj zostaną.
Jakim cudem on jeszcze może mówić? Czemu wysyłamy takich partaczy na pasek?
Jeszcze im stopy na zielono pomalowali, brutale.
Kaj jest Kurwej Szatan?! Dlaczego im nie pomogła?!
Skrzyżowanie kurwy z diabłem ciągnie jakiemuś dyrektorowi w TVP, więc ma usta pełne roboty.
Teraz niech wrócą skąd przyleźli i powiedzą co ich czeka po przekroczeniu Polskiej granicy
Nie wiem czy ogarniacie jezyki troche,ale na ciapatych mi nie wygladali a na zwyklych cyganow z czech slowacji?
Powinniśmy otworzyć wreszcie tą granicę, wpuścić ich wszystkich i ubogacić trochę kulturowo nasz kraj. Biedne chłopaki, a nasi powinni zdjąć mundury i przeprosić matki!!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów