Biedne ciapki i ich przygody turystyczne.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Biedne ciapki i ich przygody turystyczne.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a mogli zabić
CzerstWybut napisał/a:
Żyjemy w czasach które jeszcze 10 lat temu by wam się nie śniły nawet
To jest kurwa dramat i upadek całej UE
A jak to jest z sędzią, który orzeka wyrok? On jest niejawny? W masce tunelem chodzi na salę sądową jak kat? To chyba są osoby publiczne i powinno być podawane do wiadomości jaki sędzia kiedy i co orzekł? Bo jestem ciekaw personaliów i wyglądu osoby, która taki niedorzeczny werdykt wydała.
No i zajebiście, powinni was jeszcze zajebać i zakopać w tym lesie XD
jest jeszcze nadzieja aż łezka się w oku zakręciła pięknie pięknie!
po chj sie tam krecisz od przekraczania granicy sa przejscia powinni go odstrzelic
no jak mi kuźwa pana szkoda🤮🤮🤮
Przypominam że zgodnie z przepisami POWINNI(MUSIELI) strzelać a nie bić
Ciapackim zwyczajem noga na pieniek i ciach
Z tym pobicie to gość oczywiście opowiada bzdury, a szkoda, ale ma to też swoje dobre strony bo te opowieści będą się roznosić po państwa z których przyjeżdżają nachodźcy, a efektem tego będzie zniechęcanie ich do białoruskiego szlaku.
Coż za ironia, człowiek przekracza nielegalnie granicę i za ten występek służby pilnujące porządku nazywa nieludźmi. Chyba nie zna nawet siły swych słów
Co mnie jakis jebany brudas obchodzi rownie dobrze z tym swoim bratem mogl w niemczech zgwalcic kobiete albo wbic komus noz? wypierdalac !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów