Studenci nakręcili film na konkurs. Czy tylko mnie się wydaje, że lepszy od większości "perełek" polskiego kina?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zajebiste efekty specjalne
bloodwar - te ,,wielkie czarne słuchawki,, to aktywna ochrona słuchu - przejdź się proszę na strzelnicę , trochę postrzelaj -bez słuchawek - i- ze słuchawkami - w sytuacji pierwszej będziesz wracać do domu ze świdrującym metalicznym brzęczeniem w uszach a rozmawiać będziesz podniesionym głosem , w sytuacji drugiej będzie ok , pozatym w tych ,,wielkich czarnych słuchawkach ,, słychać co ktoś ma ci do powiedzenia. Na chłopski rozum . Zamazanie twarzy - na pewno widziałeś rambo , nie służy do bycia fajnym tylko do rozmycia mordy w leśnej gęstwinie .
Aha jak strzelec chce cię zastrzelić to najprawdopodobniej to zrobi ...słuchawki do tego mu nie są potrzebne.
P.s - pisząc przejdź się na strzelnicę nie mam na myśli tej w cs`ie lub google maps , tutaj trzeba wstać sprzed komputera ...
Aha jak strzelec chce cię zastrzelić to najprawdopodobniej to zrobi ...słuchawki do tego mu nie są potrzebne.
P.s - pisząc przejdź się na strzelnicę nie mam na myśli tej w cs`ie lub google maps , tutaj trzeba wstać sprzed komputera ...
hrabia9933 napisał/a:
Studenci nakręcili film na konkurs. Czy tylko mnie się wydaje, że lepszy od większości "perełek" polskiego kina?
Tylko Ci sie wydaje. Jakbys to zobaczyl w kinie ze slawnym nazwiskiem od razu bys zaczal trollowac. A tak 'uuu...aaa...spuszcze sie, alternatywa..amatorskie kino...' .
W tym jest więcej życia i pasji niż we wszystkich polskich filmach od 90 roku razem wziętych.
Rozpoznał ktoś typ broni wyborowej używanej przez strzelca wyborowego..? Paczę, paczę i nie widzę
To się nastrzelali !!!! A sory, to Polska - Jeden nabój, jeden niemiec
@Fisz_ - jak dla mnie to AR-15 , ale równie dobrze może to być wszystko , widać tylko kawałek korpusu , jeśli się mylę - poprawić .
Trochę głupio wygląda to że ten co idzie z tyłu właściwie mierzy w swojego z odbezpieczoną lufą, według mnie powinien mieć skierowaną lufę ku ziemi, ale co ja się w wojsku nie byłem.
do Fisz_
średnio widzę, ale mam podejrzenie jeżeli chodzi o jego broń. Wydaje mi się, że może to być sr25, albo hk416 w najdłuższej wersji.
do BitytłustejakMagdaGessler
Niekoniecznie ku ziemi. Każdy członek czy sekcji czy budy-teamu ma określony "rewir" do obserwacji. Bądź co bądź na pewno nie są to plecy kolegi : )
do Bloodwar
Wracaj chłopie do CS'a
Filmik sam w sobie całkiem sympatyczny. Przyjemnie się ogląda. Nie wypowiem się o jego "profesjonalności" bo się na tym najzwyczajniej w świecie nie znam
średnio widzę, ale mam podejrzenie jeżeli chodzi o jego broń. Wydaje mi się, że może to być sr25, albo hk416 w najdłuższej wersji.
do BitytłustejakMagdaGessler
Niekoniecznie ku ziemi. Każdy członek czy sekcji czy budy-teamu ma określony "rewir" do obserwacji. Bądź co bądź na pewno nie są to plecy kolegi : )
do Bloodwar
Wracaj chłopie do CS'a
Filmik sam w sobie całkiem sympatyczny. Przyjemnie się ogląda. Nie wypowiem się o jego "profesjonalności" bo się na tym najzwyczajniej w świecie nie znam
2:38 zjebali, typ mu podniósł broń i czekał aż wyjmie pistolet i go zajebie ?
ogólnie fajny ale zbyt nudny
ogólnie fajny ale zbyt nudny
Filmik wg mnie zrobiony fajnie, ale:
1. Po co wysylac 3 ludzi, skoro jeden snajper zrobilby to sam i to z dluzszego dystansu? (koles siedzial w oknie w sumie)
2. Za glosni w lesie sa - zakladam ze to miala byc Delta albo cos w ten desen a oni poruszaja sie bezszelestnie
3. No takie sluchawki to tak ale to helikoptera....
4. Snajperzy zazwyczaj dzialaja w skladzie - strzelec i obserwator - chyba ze mowimy tu o SEALach - bo nawet w GROMie jest para
5. Kamuflaz troche malo zielony... i czy przypadkiem nie powinien byc MultiCam?
1. Po co wysylac 3 ludzi, skoro jeden snajper zrobilby to sam i to z dluzszego dystansu? (koles siedzial w oknie w sumie)
2. Za glosni w lesie sa - zakladam ze to miala byc Delta albo cos w ten desen a oni poruszaja sie bezszelestnie
3. No takie sluchawki to tak ale to helikoptera....
4. Snajperzy zazwyczaj dzialaja w skladzie - strzelec i obserwator - chyba ze mowimy tu o SEALach - bo nawet w GROMie jest para
5. Kamuflaz troche malo zielony... i czy przypadkiem nie powinien byc MultiCam?
Piwo leci.
Jak kogoś interesują tego typu filmy to odsyłam na yt, kanał: freddiew. Kolesie robią tego typu filmy (akurat ten na dole jest z dużym nawiązaniem do CoD'a):
Jak kogoś interesują tego typu filmy to odsyłam na yt, kanał: freddiew. Kolesie robią tego typu filmy (akurat ten na dole jest z dużym nawiązaniem do CoD'a):
Czy mi sie wydaje czy oni na koncu zajebali maćka z klanu?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów