18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Studenci nakręcili film na konkurs. Czy tylko mnie się wydaje, że lepszy od większości "perełek" polskiego kina?
00:00
03:20
Download
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Stuffone 2012-09-22, 21:18 6
Ah i ten polski akcent k🤬sa na ścianie w 03:20
Zgłoś
t................j 2012-09-22, 21:27 49
Stuffone napisał/a:

Ah i ten polski akcent k🤬sa na ścianie w 03:20

w 1:24
spojrzałeś na długość filmiku

a sam filmik genialny
Zgłoś
MuminADHD 2012-09-22, 21:35 2
doobre czy to nie krecone czasami w Kozubniku?
Zgłoś
LoperPL 2012-09-22, 21:44
Nom mi też wygląda na kozubnik.
Zgłoś
A................h 2012-09-22, 21:57 6
C🤬j z tego, że mają zapał i talent? Skończą studia to połowa wyleci na zmywaki do UK. Reszta będzie musiała kręcić taniec z gwiazdami albo klan
Zgłoś
bloodwar 2012-09-22, 22:21 2
Zawsze rozsmieszaja mnie takie niedojeby z doswiadczeniem bojowym prosto z akaddemii wojskowej ASG - jak mozna byc takim skonczonym niedorozwojem zeby mazac sobie twarz na zielono by twarz lepiej stapiala sie z zielonym tlem, a nosic wielkie, czarne sluchawki wskazzujace pieknie snajperowi gdzie ma celowac
Zgłoś
S................a 2012-09-22, 22:42 42
bloodwar napisał/a:

Zawsze rozsmieszaja mnie takie niedojeby z doswiadczeniem bojowym prosto z akaddemii wojskowej ASG - jak mozna byc takim skonczonym niedorozwojem zeby mazac sobie twarz na zielono by twarz lepiej stapiala sie z zielonym tlem [...]

"Mazanie po twarzy" jest po to aby lepiej widzieć, dlatego robi się ciemne krechy przy powiekach aby słońce się tak nie odbijało i żeby nie podrażniało źrenice, a przy tym masz jako taki kamuflaż twarzy.

PS. Wracaj do Afganistanu.
Zgłoś
S................r 2012-09-22, 23:14
Film fajnie się ogląda, chodź od strony taktycznej pozostawia wiele do życzenia.
Zgłoś
g................k 2012-09-22, 23:17 8
Od strony aktorskiej pozostawia wszystko do życzenia. Montażu specjalnie nie można ocenić, bo praktycznie go nie ma.

Dobre ujęcia i kadry... owszem, profesjonalne.

Suma summarum, dupy nie urywa.
Zgłoś
T................a 2012-09-22, 23:17
@bloodwar
Widać , że znasz się na rzeczy...
Zgłoś
maniek1710 2012-09-22, 23:18 18
Nawet ta produkcja jest lepsza niż polskie kino:
00:00
09:04
Download

Zgłoś
mateusz243 2012-09-22, 23:18 1
1:23 k🤬s musi być
Zgłoś
S................r 2012-09-22, 23:27 3
Swka napisał/a:

"Mazanie po twarzy" jest po to aby lepiej widzieć, dlatego robi się ciemne krechy przy powiekach aby słońce się tak nie odbijało i żeby nie podrażniało źrenice, a przy tym masz jako taki kamuflaż twarzy.

PS. Wracaj do Afganistanu.

Swka napisał/a:

Mazanie po twarzy" jest po to aby lepiej widzieć, dlatego robi się ciemne krechy przy powiekach aby słońce się tak nie odbijało

Owszem ale tak robi się w footbalu amerykańskim i używa się do tego sadzy.

Jak myziasz buzie farbami maskującymi to po to żeby ją zamaskować:
1. Spłaszczyć. Czyli to, co chcemy przybliżyć miejsca wklęsłe tj oczodoły, miejsce pod nosem, musimy rozjaśnić: jasne kolory przybliżają, a ciemne oddalają policzki czoło.
2. Złamać kontury twarzy:
1. przeważnie czarnym/ciemnozielonym kolorem robi się kreskę przechodzącą od oka do przeciwległego kącika ust.
Zgłoś
diablo5257 2012-09-22, 23:34
zajebiście miejmy nadzieje ze to tylko trailer pełnej wersji filmu:D
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem