Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Idioci, ja zawsze na dłuższą trasę zabieram kanister z prądem.
Jesteś biedny? Ja latam samolotem.
Jesteś biedny? Ja latam samolotem.
Po piwnicy?! Zwariowałes?!!
Albo korbkę prądotwórczą.
Masz na myśli butlę lejdejską, n'est-ce pas?
Kiedyś chłop mi wyrwał z ręki pistolet od LPG zanim zdążyłem odwiesić żeby elektromagnes złapał i zaczął sobie lać gaz na moje konto xD
Ale przynajmniej obeszło się bez bluzgów.
Widać najbardziej prestiżowe paliwo obecnie to jednak nie prąd tylko dziewięćdziesiątka ósemka xD
Nie lepiej było poczekać jak zapłaci... Odjechać by nie mógł.
Nie lepiej było poczekać jak zapłaci... Odjechać by nie mógł.
Gdybym nie miał jeszcze kilku godzin jazdy przed sobą to może bym zaczekał na rozwój sytuacji xD
Babka na stacji już chyba zaprawiona w takich akcjach bo widziała na kamerze co typ odp🤬la i zrobiła override na kasie i zapłaciłem tyle ile nalałem bez szarpania się z typem

Było to już na Sadistic w okolicach 10.2024.
Było, było, nawet pamiętam komentarz jaki wtedy napisałem. Chyba z godzinę tego szukałem, może trafiło do kosza za brak opisu, albo co innego.
Albo korbkę prądotwórczą.
Jestem tak stary, że nawet pamiętam jak to się w oryginale nazywało: dynamo. xd
podpis użytkownika
Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Od dupy strony robią tą elektromobilność, dokładnie tak samo było z fotowoltaiką. Kasa na panele poszła, ale sieci przesyłowe dalej nieprzystosowane.
I całkowicie pomijam już oczywisty fakt, że towar do którego trzeba dopłacać żeby klient kupił, to nie jest dobry towar.
Akurat ogłosili kolejny program dopłat do zakupu elektryków, a może najpierw przydałyby się dopłaty do instalacji stacji ładowania? Np. dla właścicieli parkingów, obojętnie, prywatnych, miejskich, czy gminnych.
Od dupy strony robią tą elektromobilność, dokładnie tak samo było z fotowoltaiką. Kasa na panele poszła, ale sieci przesyłowe dalej nieprzystosowane.
I całkowicie pomijam już oczywisty fakt, że towar do którego trzeba dopłacać żeby klient kupił, to nie jest dobry towar.
Dokładnie, ale to problem każdego rządu, bez względu na orientację polityczną. Zawsze zabierają się za takie sprawy od dupy strony.
Rozbudować infrastrukturę energetyczną, a wolny rynek już sobie dalej poradzi.
pińcet plus za darmo na każde dziecko? a może pińcet minus od podatku, który się płaci pracując, za każde dziecko?
0% kredyt na mieszkanie dla młodych? a może te miliardy które zarobili na tym wyłącznie deweloperzy, przeznaczyć dla gmin na rozbudowę infrastruktury, pod budowę nowych domów? budowlańcy mogliby dużo więcej wybudować - większa podaż - nasycenie rynku - spadek cen.
ale nie k🤬a, bo przeciętni wyborcy: Karina, Sebiks, Grażyna i Janusz tego nie zrozumieją, ekonomia to jakieś czary. Oni widzą tylko to, co wpłynie za darmo co miesiąc na konto.
podpis użytkownika
Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Dokładnie, ale to problem każdego rządu, bez względu na orientację polityczną. Zawsze zabierają się za takie sprawy od dupy strony.
Rozbudować infrastrukturę energetyczną, a wolny rynek już sobie dalej poradzi.
pińcet plus za darmo na każde dziecko? a może pińcet minus od podatku, który się płaci pracując, za każde dziecko?
0% kredyt na mieszkanie dla młodych? a może te miliardy które zarobili na tym wyłącznie deweloperzy, przeznaczyć dla gmin na rozbudowę infrastruktury, pod budowę nowych domów? budowlańcy mogliby dużo więcej wybudować - większa podaż - nasycenie rynku - spadek cen.
ale nie k🤬a, bo przeciętni wyborcy: Karina, Sebiks, Grażyna i Janusz tego nie zrozumieją, ekonomia to jakieś czary. Oni widzą tylko to, co wpłynie za darmo co miesiąc na konto.
No, niestety. Dodam jeszcze emerytów, którzy wolą trzynastki i czternastki zamiast adekwatnych podwyżek emerytury co miesiąc. Populizm trzyma się mocno jak nigdy, obecnie bez niego wyborów wygrać się nie da. Zrozumiał to Tusk i teraz po prostu kontynuuje politykę gospodarczą PiS. Razem z wszystkimi jej błędami i absurdami, niestety.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie