Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja bym to na harda przeniósł, mocny film.

Akurat ogłosili kolejny program dopłat do zakupu elektryków, a może najpierw przydałyby się dopłaty do instalacji stacji ładowania? Np. dla właścicieli parkingów, obojętnie, prywatnych, miejskich, czy gminnych.
Od dupy strony robią tą elektromobilność, dokładnie tak samo było z fotowoltaiką. Kasa na panele poszła, ale sieci przesyłowe dalej nieprzystosowane.
I całkowicie pomijam już oczywisty fakt, że towar do którego trzeba dopłacać żeby klient kupił, to nie jest dobry towar.
K🤬a nie wierzę, ten typ napisał coś mądrego!
No, niestety. Dodam jeszcze emerytów, którzy wolą trzynastki i czternastki zamiast adekwatnych podwyżek emerytury co miesiąc. Populizm trzyma się mocno jak nigdy, obecnie bez niego wyborów wygrać się nie da. Zrozumiał to Tusk i teraz po prostu kontynuuje politykę gospodarczą PiS. Razem z wszystkimi jej błędami i absurdami, niestety.
Ten problem można by wałkować w nieskończoność. Jakimś rozwiązaniem może byłoby wyj🤬ie ze szkół tej szkodliwej i nikomu niepotrzebnej religii i wstawienie za to od 1 klasy podstawówki lekcji ekonomii.
Podstawy funkcjonowania gospodarki i elementarne zasady popytu i podaży powinny być wpajane już od dzieciństwa.
podpis użytkownika
Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Polak polakowi murzynem
Ci ze starego leafa (co łamią regulamin) to banderowcy.
Dziwne że nie upadliniec...
Jak nie jak tak.
Dziwne że nie upadliniec...
a co to "upadliniec" ??? to coś jak hitlerowskie polish schweine? Jeśli ktoś pisze takie sk🤬ysyństwa, to jestem pewien, że na fiucie ma wytatuowaną swastykę, a na lewym jaju sierp i młot.
i od razu mówię stanowczo: Nie przysyłaj mi zdjęć swojego c🤬ja, wystarczająco się ich naoglądam w tv podczas marszu narodowców 11 listopada.
podpis użytkownika
Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie