18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Polska język - trudna język
Sin_69 • 2012-11-22, 8:54
Historia prawdziwa:
Akademik UJ Prawo jakoś lata 90-te i wprowadził się murzyn. Oczywiście wszyscy chcąc mu pomóc przystosować się do życia w naszym społeczeństwie uczyli go mówić.
Efekt był taki, że jak otwierał drzwi mówił "Pana nie ma w domu".

Jak usłyszałem tą historię to o mało co się nie spierdoliłem z krzesła ze śmiechu.

Kolejna podobna historia:
Egipt, targ, handlarze wszystkim i oczywiście nauczeni, że po polsku "welcome" mówi się"wypierdalać".
Wyobraźcie sobie jakiegoś turbaniarza stojącego przed sklepem, machającego i wołającego "wypierdalać" do Polaków .

Znacie podobne historie - ładować w komenty.

Dać facetowi ćwiartkę wódki, to jak dać kobiecie 5-o centymetrowy wibrator.
Zgłoś
Mizantrop 2012-11-22, 15:47 8
3 lata temu w Grecji przechodząc ze znajomymi obok baru usłyszeliśmy "oo! polacy! zapraszam, mam zajebistą wódkę!" nie śmieliśmy odmówić

Popieram Islamizacje Europy!

Zgłoś
evoola 2012-11-22, 15:50 13
Gdzieś na imprezie w Holandii, moja znajoma i jej nowo poznany kolega Hiszpan:
H - skąd jesteś?
K - z Polski
H - o! umiem kilka słów po polsku!
K - tak? jakie?
H - głucho, ciemno i do domu daleko

Sick Fuck
Zgłoś
Jules_Winnfield 2012-11-22, 15:56 10
Rok temu w Turcji wchodzę do sklepu z dziewczyna i ona che sobie kupić jakieś koraliki a że były drogie to mówię na głos targuj sie z brudasem może coś opuści na to turek "Ja nie brudny, ja Turek" Nie mogliśmy wyrobić że śmiechu
Zgłoś
Bohu 2012-11-22, 15:59 3
Kumpel w uk uczy czrnych trzychuje zamiast dziękuje
Zgłoś
omaje 2012-11-22, 16:20 1
Będąc w Ciapateri (Egipt) sklepikarz zapraszał na zakupy do swojego sklepu słowami

- źaprasiam, mam ch***wy towar :{
Zgłoś
heinehoop 2012-11-22, 16:24 7
Mój ojciec w latach 80-tych w niemcowni pracował z jugosłowianinem. Nauczył go pewnego fajnego zwrotu, tak się temu jugolowi podobało, że chodził i powtarzał. Po miesiącu przyjechała mama odwiedzić ojca. Oczywiście musiała poznać jugola. Ojciec powiedział mamie, żeby się nie zdziwiła jak ją przywita.
Jugol się pojawił i w drzwiach woła:
-Cześć kurwa stara.
Zgłoś
Nehereni 2012-11-22, 16:29 5
Parę historyjek wprost ze słonecznej Grecji.

Smażąc się na plaży macie możliwość zakupienia tzw. Lukomades, a po polsku mówiąc po prostu pączki. Najlepszymi tekstami sypią właśnie ci od pączków.
Teksty tegoroczne:

Tło: Leżę sobie na brzuchu opalając plecy i cztery litery przechodzi jeden koleś, patrzy się na mnie i z uśmiechem mówi: "Łoooo dobra dupa".

"Chodź na piwo, no chodź na piwo, no chodź na piwooo. KOCHAM CIĘĘĘ !"

I absolutny klasyk tekstów owych sprzedawców:
"Pączki pączki na śmietanie, jak spróbujesz to Ci stanie"
Oraz wg mnie najlepsza petarda:
"ZAJEBISTE PĄCZKI!"

"Nie jestem z natury zły, nie wkurwiaj mnie a nic Ci się nie stanie" Mick Thompson
Zgłoś
Achtung88 2012-11-22, 16:29 2
wietnamki zapoznane w holandii, witały się z Polakami "robi loda"
Zgłoś
Marshal 2012-11-22, 16:38 1
Nehereni

Ten tekst z paczkami na smietanie tez slyszalem, jak bylem w GR po raz pierwszy, potem za pare lat pojechalem znowu ze znajomymi i mowilem ze taki gosc jest tam i tak gada, oczywiscie nie wierzyli, ale facet przelazil i krzyczal

Ktos napisal o latach 90 i mudzinie.
Tak tylko ze bodajze to nie bylo "wywalcie brudasa na centralnym" tylko " wywalcie bambusa na centralu"
Zgłoś
krisu 2012-11-22, 16:49 4
adilokmon napisał/a:

My koleżance z Niemiec powiedzieliśmy że "jestem napalona" znaczy "lubię cię", i że mówi się tak tylko do facetów

Dobre z was chłopaki, przynajmniej próbowaliście jej jakos pomóc, ale watpie czy ktos z naszych na niemke poleci
Zgłoś
mlody1084 2012-11-22, 16:58 8
Nie wiem czy autentyk czy nie ale mam to w dupie bo tekst dobry. Kolesie pili wódkę z murzynem i sie go pytają czy wie jak po polsku toast powiedzieć. On na to że wie i mówi: "twoje zdrowie pierdolony beduinie". Kolesie szok a na pytanie skąd to zna powiedział że pracował kiedyś z polską ekipą budowlaną
Zgłoś
Kukła 2012-11-22, 17:07 1
Jeszcze dobrych pare lat wstecz nauczycielka w angielskiej szkole wiedząc, że mój kuzyn jest polakiem zapytała go jak się przywitać z polakami, mówiła że coś jej się kojarzy na "Ć" chyba chodziło o "ceiść" na co mój mądry kuzynek "CIPA" i poszła babina do nowo poznanych polaczków w odwiedziny z serdecznym CIpa na powitanie... efekt rodzice w szkole i takie tam:D
Zgłoś
wrcode 2012-11-22, 17:37 1
Ja miałem podobną sytuację ale w Bułgari.
Gość reklamował pizzerie słowami.

"Chujowa pizza"
"Pizza do dupy"
Zgłoś
black horse 2012-11-22, 18:22 2
2008 rok jade do chicago 3 dzien na miejscu i ide do mexykanskiego sklepu po jakis fast food gadam z mexykiem angielskim polskim a on domnie angielskim mexykanskim nic niekumam meksyk muwi ze zawola kumpla ktury gada po polsku ok czekam nagle z zaplecza wyskakuje meksyk taki paskudny jakz horroru a dodam ze dzielnica niezabogata i drze sie
KURWA SPIERDALAJ !!!!!! jak sie potem okazalo nyslal ze to jest polskie powitanie

druga akcja w ten sam desen byla z amerykanka ktora nauczycielka w szkole nauczyla muwic BRUDNA CIPA na powitanie widocznie nauczycielka sie w doborowym towarzystwie obraca w prywatnym czasie hehehe

eeeeeee
Zgłoś
retip89 2012-11-22, 18:55 5
Irlandia 2006
Na budowie, gdzie pracowało dużo polaków, chłopaki nauczyli Irysów na przywitanie mówić 'Polak nasz Pan'.
Tunezja 2008
Stargany i sklepiki z pamiątkami, nagle gościu gdy usłyszał, że mówimy po polsku podchodzi do nas i mówi 'bardzo dobra zupa z bobra'.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów