18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Polska język - trudna język
Sin_69 • 2012-11-22, 8:54
Historia prawdziwa:
Akademik UJ Prawo jakoś lata 90-te i wprowadził się murzyn. Oczywiście wszyscy chcąc mu pomóc przystosować się do życia w naszym społeczeństwie uczyli go mówić.
Efekt był taki, że jak otwierał drzwi mówił "Pana nie ma w domu".

Jak usłyszałem tą historię to o mało co się nie spierdoliłem z krzesła ze śmiechu.

Kolejna podobna historia:
Egipt, targ, handlarze wszystkim i oczywiście nauczeni, że po polsku "welcome" mówi się"wypierdalać".
Wyobraźcie sobie jakiegoś turbaniarza stojącego przed sklepem, machającego i wołającego "wypierdalać" do Polaków .

Znacie podobne historie - ładować w komenty.

Dać facetowi ćwiartkę wódki, to jak dać kobiecie 5-o centymetrowy wibrator.
Zgłoś
R................s 2012-11-22, 9:24 63
Egipt: co chwila podbijają kolesie na targu z tekstami:

-"na zdrowie starej krowie"
-"chuj ci w dupę"
-"jestem ciapaty"
Zgłoś
wyrwiszmat88 2012-11-22, 9:52
Nawet jako rasista uważam że to jest prostackie w chuj, pozdrawiam
Zgłoś
x................r 2012-11-22, 9:59 5
Do restauracji gdzie pracował mój znajomy zatrudnili rumuna, chwalił sie że zna polski troche ,bo pracował z polakami, wiadomo o to nie trudno w uk, po polsku znał ~tak tak panie i ~ja brudny cygan chuj,pozatym wiedział co to znaczy heheheh
Zgłoś
Tradyt 2012-11-22, 11:48 4
Egipt kolesie na targu
taniej niż w biedronce
Doda zrób mi loda
Zgłoś
grzeo123 2012-11-22, 12:22 5
w Egipcie:
mucha rucha karalucha!
Zgłoś
kufel01 2012-11-22, 12:59 39
Kumple pracujący w Monachium nauczyli turasa mówić "biore z dupy do gęby" myśli że to znaczy witam co słychać
Zgłoś
Sorg 2012-11-22, 15:16 25
Obiad w niemcowni, gospodyni chce Polaków ugościć kaczką, pyta jednego z nich jak jest kaczka po polsku. Słyszy "bocian".
- Mmm... Was ist das?
- Booo-cian
Wyobraźcie sobie ich miny

Albo już własna historia jak szwab przyjechał ze swą kobitą (polką) i zarazem naszą koleżanką odwiedzić Polskę. I wchodząc do żabki ukłonił się ładnie w stronę kasy mówiąc "witaj szmato" Polisz sznaps robi wszystko

"Mądry i ściskający trzewia cytat."
Jeżeli nie rozumiesz tego, co napisałem przeczytaj jeszcze raz. I tak do skutku.
Zgłoś
kikutnik666 2012-11-22, 15:21 95
"wypierdalaj" to i my z kolega nauczylismy mudżina w Egipcie

autentyk historia (opowiedziana przez ojca kumpla, ktory byl "widzem"):

Wczesne lata 90'. Pewien mudżin jechal z Poznania do Warszawy za pomoca PKP.
Nie wiedzial jednak gdzie ma wysiasc, a ze po angielsku malo osob w tym czasie mowilo to mial problem. No i mu dobra dusza pomogla. Stal ten mudżin w przedziale z kartka w reku.
Na kartce napisano instrukcje po polsku: "wyjeb brudasa na centralnym".
Zgłoś
m................d 2012-11-22, 15:26 4
W Turcji pan kelner polecał mi "spierdalaj kebab".
Zgłoś
zukennuken3d 2012-11-22, 15:26 21
dwie historie z mojego 2 miesiecznego pobytu w Nowym Jorku jak bylem u babki na wakacjach (mialem jakies 11 lat)
1- GreenPoint - dzielnica gdzie dominuja polacy, przy sklepie z meblami stoi murzyn ubrany w garniak i drze morde z bambusowym akcentem "NAJLEPSZE KANAPY PROSTO Z POLSKA"

2- ta sama dzielnica, wypad z ziomkiem do marketu po pringelsy, przejscie miedzy regalami uniemozliwia nam wielka, tlusta, oblesna czarna dupa, ziomek wkurwiony
-jebana, mogla by przesunac te grube dupsko
gruba bardzo dobra polszczyzna
- nie jestem gruba gowniarzu.

tyle
Zgłoś
wympal 2012-11-22, 15:32 10
Historia autentyczna z pierwszej ręki a nie, że niby ojciec kolegi wujka od strony szwagra coś od kogoś usłyszał kiedyś. U mnie w firmie w UK chłopaki na dzieńdobry wołają "liż mi dupę czarnuchu", nawet im to dobrze wychodzi bo kilku innych polskich buców się gotuje na mnie jak skurwysyn że uczę ich nie tych słow co trzeba. Uczę ich tego o co sie pytają, żeby nie było znają też cześć, dziekuję, fajna dupa i ładna sukienka.. Nie mój problem że mają kompleks polskiej szlachty na wyjeździe i nie mogą się zniżyć do poziomu kolegów z pracy. Ku chwale pomywaczy z dwoma fakultetami z wyróźnieniem.
Zgłoś
solton021987 2012-11-22, 15:33 15
w Paryżu gość puszcza bańki mydlane widzi wycieczke polaków przechodzącą obok i mówi "haha tak się kurwa robi pieniądze, haha szare mydło kurwa "
Zgłoś
Adamecki 2012-11-22, 15:34 3
My koleżance z Niemiec powiedzieliśmy że "jestem napalona" znaczy "lubię cię", i że mówi się tak tylko do facetów
Zgłoś
LilBe 2012-11-22, 15:46 13
Ojciec mi opowiadał, że jak studiował za komuny to wrzucili go do akademika z jakimś murzynem. Podobno był z niego dobry gość bo wszystkim z akademików obiady w niezłych knajpach stawiał, miał tam jakieś dofinansowanie afrykańskie, no ale murzyn jak to murzyn śmierdział. Pewnego dnia ojciec kupił mu dezodorant i pokazał jak się używa, biedny do końca studiów wpierdalał placki ziemniaczane ze śmietaną w barach mlecznych
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów