Z tego co wiem , to ta pani jest nauczycielką w szkole . Jeżeli ktoś chcę więcej filmów to niech wpisze w wyszukiwarkę Grażyna Żarko
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Z tego co wiem , to ta pani jest nauczycielką w szkole . Jeżeli ktoś chcę więcej filmów to niech wpisze w wyszukiwarkę Grażyna Żarko
niech wypierdala stara szmata po chuj pysk pcha do neta ?
( mega sadystyczne)
( mega sadystyczne)
Anegdota do dupy ...
"przecież nie udowodniono naukowo, że Bóg nie istnieje" czyli wychodzi na to, że nie ma dowodu na to, że bóg nie istnieje więc istnieje. Ale dowód na to, że istnieje jest? Pff... chyba nie ;o
To tak jakbym powiedział, że nie ma dowodu na nieistnienie gumisiów więc istnieją ;o
"przecież nie udowodniono naukowo, że Bóg nie istnieje" czyli wychodzi na to, że nie ma dowodu na to, że bóg nie istnieje więc istnieje. Ale dowód na to, że istnieje jest? Pff... chyba nie ;o
To tak jakbym powiedział, że nie ma dowodu na nieistnienie gumisiów więc istnieją ;o
kolpolter napisał/a:
niech wypierdala stara szmata po chuj pysk pcha do neta ?
( mega sadystyczne)
Oto przykład typowego śmiecia, tylko ci napluć do ryja... jak tak można się zwracać do starszej kobiety, zważywszy tylko na jej poglądy.
dr_dex napisał/a:
Taki qrwa prof. Miodek tylko z cipą i w binoklach
I tu nie masz racji. Prof. Miodek jest prześwietnym gościem i nie rzuca się jak wesz na grzebieniu. Tak samo prof. Bralczyk.
Ale ona ma dużą głowę, ja pierdole. Szkoda, że w środku sam dogmatyczny kał zapewne.
No chuj, chyba wyjdę na dwór.
jakubczyk1985 napisał/a:
Grażyna chyba nie wie że bóg nie istnieje
Ty za to wiesz w 100%, że nie istnieje...
Jedras992 napisał/a:
Toć to prawdziwa katoliczka, pierdoli o tolerancji, a sama nie jest tolerancyjna. Jestem ciekaw jak zareagują na to jej uczniowie... I sama w sobie jest dowodem, że ludzie po 50 roku życia nie powinni mieć swobodnego dostępu do Internetu...
Stary mów za siebie sam uważam sie za katolika i wkurwia mnie gdy ktoś tak bez zastanowienia wykorzystuje tytuł katolik bez najmniejszego szacunku (czy tej twojej tolerancji) do kiepskich komentarzy!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów