Z tego co wiem , to ta pani jest nauczycielką w szkole . Jeżeli ktoś chcę więcej filmów to niech wpisze w wyszukiwarkę Grażyna Żarko
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Z tego co wiem , to ta pani jest nauczycielką w szkole . Jeżeli ktoś chcę więcej filmów to niech wpisze w wyszukiwarkę Grażyna Żarko
To jest fake
ta Pani wystąpiła raz w "Klatce B" z Barbarą Kwarc
Więc odcinki są tak prawdziwe, jak te z "Baśka Blog"
ta Pani wystąpiła raz w "Klatce B" z Barbarą Kwarc
Więc odcinki są tak prawdziwe, jak te z "Baśka Blog"
dlaczego chuj piszę się przez CH? żeby był dłuższy tada wiem,wiem suchar jak chuj hahha
jak to jest Grażynka to jak wygląda Grażyna?
Nie trzeba pisać, że katoliczka... od razu widać.
Taki qrwa prof. Miodek tylko z cipą i w binoklach
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
następna, kurwa mać, powpierdala filmiki, przez gimboli na yt zdobędzie sławę w internecie, potem zaproszenie do wojewódzkiego, jakis taniec z gwiazdami na lodzie, na którymś ksw walka z najmanem i kasę sobie zarobi
Grażyna chyba nie wie że bóg nie istnieje
Toć to prawdziwa katoliczka, pierdoli o tolerancji, a sama nie jest tolerancyjna. Jestem ciekaw jak zareagują na to jej uczniowie... I sama w sobie jest dowodem, że ludzie po 50 roku życia nie powinni mieć swobodnego dostępu do Internetu...
Ej ale tak poważnie to ma troche racji... Chodzi akurat o gimbusy, dojebie sie taki do internetu (o hejtowaniu już nie wspominam) i tylko uprzykrza życie, no a w szkole oczywiście takie JP chodzi i ma 2 ze wszystkich przedmiotów, oczywiście "aby zdać" . A potem sie dziwicie jaki to kraj nie pojebany...
groch777 napisał/a:
to się nadaje na HADRA.
To Ty chyba na hardzie nie byłeś.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów