Jprdl XXI wiek a Ci nadal wierzą w jakieś hokus pokus z jezusem czy tam harrym poterem, i jeszcze wciągają w to dzieci
Ciemny lud, poziom umysłowy dzieci.
Masakra jak łatwo manipulować tumanami.
Jeśli chłopy mają konflikt to dają sobie po mordach tylko baby głupie drą ryja jak downy
Tyle, że imprezie dzieci to jest to patologia.
Jedno i drugie jest debilne, więc wcale nie jesteś lepszy.
To niezła musiała być tam impra, skoro zaczęli jeszcze przed kościołem.
Wolę wierzyć w hokus pokus niż w to, że facet może zajść w ciążę.
To ci podpowiem że nie wierzę ani w jedno ani drugie
Mężem/konkubentem Matki - Przyjacielem domu - domniemanym ojcem biologicznym
Wczoraj wróciłem z komunii w Koluszkach. Kulturka, pogaduchy i fajna zabaw z dzieciakami. Przeciaganie liny- naderwany mięsień triceps, zabawa w berka- kolano uraz a było kuż lepiej, kontuzje miałem dwa tygodnie temu na kickboxingu, no i się naprułem, że mnie wynieśli o 20- zaczynaliśmy świętowanie o 13 a na marginesie nie piłem od nowego roku. Konkluzja: warto było pojechać do małej mieściny, nie mojej bo mojej babki ale jestem dla tych ludzi jak swój tak więc niepiszciegłupot o machych miejscowościach bo tam ludzie są swojscy i godni zaufania. PS mnie jako jedynego wynieśli ale jak się w Polsce nie było od 8 lat to każdy chciał pogadać i się napić. nie żałuję wracam do abstynenci
Może wróć, do słownika PWN.
Teraz idioci będą bronić wsi a inni miasta. Problemem jest to że na komunii jest alkohol i zaprasza się byle kogo robiąc turbo popijawy.
Zawiodłeś mnie... Byłem przekonany, że zwalisz winę na banderowców....
Te komunie na wsiach to zawsze byl cyrk.
Od kilkunastu lat to samo w dużych miastach jak się wieś zaczęła do cywilizacji pchać.
Jebnij sie w łeb
Teraz idioci będą bronić wsi a inni miasta. Problemem jest to że na komunii jest alkohol i zaprasza się byle kogo robiąc turbo popijawy.
Na filmie wygląda na to, że goście dopiero wychodzą
z kościoła, więc raczej jeszcze trzeźwi, chyba że w chacie zaprawiali się alkiem, w co wątpię. Musiało o coś innego pójść.
Byłem w tym roku na dwóch komuniach i na obiedzie po kościele nie było alkoholu, ani oficjalnie na stole, ani "pod stołem". Była pełna kultura na obydwu, choć jedna komunia była w małej mieścinie.
Typowy konflikt pomiędzy :
Mężem/konkubentem Matki - Przyjacielem domu - domniemanym ojcem biologicznym
Możliwe, że tak było. Sprzeczka pomiędzy konkubentem, czyli obecnym jebakiem matki gówniaka, a ojcem gówniaka...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów