📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Zawiodłeś mnie... Byłem przekonany, że zwalisz winę na banderowców....
Przecież to oczywiste że to wina baderowców do tego stopnia iż uznałem że nie muszę tego pisać. U mnie w kościele banderowcy pozamieniali klawisze w organach. Spierdolił dzieciom komunię bo jakaś kakofonia wyszła.
torturant napisał/a:
Kolejny jełop. Zadaj sobie pytanie: (1) czego chrześcijaństwo naucza, (2) czy kolesie z filmu się do tego stosują.
Kolejna sprawa, zanim weźmiesz się za komentarze... uwaga ... użyj mózgu. Nie bądż pizdą bez.
monika wez,..... kurwa sama nic nie zrobi ale innych poslac nie ma problemu, typowa baba
baronturbina napisał/a:
Teraz idioci będą bronić wsi a inni miasta. Problemem jest to że na komunii jest alkohol i zaprasza się byle kogo robiąc turbo popijawy.
Pierdolisz Pan. Córka miała komunie w tym roku, było ponad 40 osób i jakoś wszyscy obeszli się bez alkoholu. Prosta odpowiedź, impreza dziecka więc nie ma chlania.
I co ma zrobić Marek, że ma głupio babe pewnie iść i dwóm dać w ryj bo to takie logiczne hehe
Niestety nie ma piwa, bo debil nagrywał.
To im daje WIARA w tym kraju, dzisiaj będą się napierdalać i pluć na siebie a za tydzień do spowiedzi i wszystko jest okej - bo tak można.
W chuju mam takie tłumaczenia elo.
W chuju mam takie tłumaczenia elo.
Ktoś chyba myślał, że to ślub i dla tradycji chciał się ponapierdalać jeszcze przed weselem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów