Od kilkunastu lat to samo w dużych miastach jak się wieś zaczęła do cywilizacji pchać.
Te komunie na wsiach to zawsze byl cyrk.
Od kilkunastu lat to samo w dużych miastach jak się wieś zaczęła do cywilizacji pchać.
Miastuś. Jesteś debilem. Dresiki miejskie z Karynami, na czas Komunii, stają się przykładem kultury?
A niby katolicy wychowywani są przez kościół w miłości do bliźniego, a tu takie rzeczy się dzieją
Kolejny jełop. Zadaj sobie pytanie: (1) czego chrześcijaństwo naucza, (2) czy kolesie z filmu się do tego stosują.
Kolejna sprawa, zanim weźmiesz się za komentarze... uwaga ... użyj mózgu. Nie bądż pizdą bez.
Jakoś przestępczość była zawsze większa w miastach niż w małych miejscowościach, buraku miejski
Właśnie udowodniłeś że jesteś większym wieśniakiem niż wieśniak
Wczoraj wróciłem z komunii w Koluszkach. Kulturka, pogaduchy i fajna zabaw z dzieciakami. Przeciaganie liny- naderwany mięsień triceps, zabawa w berka- kolano uraz a było kuż lepiej, kontuzje miałem dwa tygodnie temu na kickboxingu, no i się naprułem, że mnie wynieśli o 20- zaczynaliśmy świętowanie o 13 a na marginesie nie piłem od nowego roku. Konkluzja: warto było pojechać do małej mieściny, nie mojej bo mojej babki ale jestem dla tych ludzi jak swój tak więc niepiszciegłupot o machych miejscowościach bo tam ludzie są swojscy i godni zaufania. PS mnie jako jedynego wynieśli ale jak się w Polsce nie było od 8 lat to każdy chciał pogadać i się napić. nie żałuję wracam do abstynenci
Kto pytał?
Teraz idioci będą bronić wsi a inni miasta. Problemem jest to że na komunii jest alkohol i zaprasza się byle kogo robiąc turbo popijawy.
To niezła musiała być tam impra, skoro zaczęli jeszcze przed kościołem.
Jprdl XXI wiek a Ci nadal wierzą w jakieś hokus pokus z jezusem czy tam harrym poterem, i jeszcze wciągają w to dzieci
Wolę wierzyć w hokus pokus niż w to, że facet może zajść w ciążę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów