Nasz kraj nie zmienił się dużo od czasów gdy jeszcze była milicja. Paranoja po prostu. Nasz kraj już chyba nie będzie lepszy. Mooże kiedyś gdy dinozaury wyginą
Nasz kraj nie zmienił się dużo od czasów gdy jeszcze była milicja. Paranoja po prostu. Nasz kraj już chyba nie będzie lepszy. Mooże kiedyś gdy dinozaury wyginą
Do hejterów typu dawid131, uzdrowiony1974, soczyste CHUJ WAM W DUPĘ bo dla was to przyjemność ;D
Tekst nie jest mój, po prostu dałem, żeby więcej ludzi widziało jaki nasz kraj jest pojebany, a raczej rząd.
Ślepe nieuki kurwa lepiej spierdalać do książek i z powrotem do szkoły bo chyba nie wiecie co to znaczy " " Boże... Widzisz i nie grzmisz.
Jak kończyłem studia, to jeszcze miałes ringi na dupie od nocnika odciśnięte.
Bajeczka, i to byłoby na tyle.
Może sam trochę poczytaj, zanim zaczniesz zaganiać kogokolwiek "do książek".
Zasadnicze pytanie, a czy wszystko na tym portalu musi byc realne i udowodnione ze miało miejsce? Potraktuj to jak fikcje mającą powiązanie z realnymi przypadkami... Nie spinaj dupy bez powodu.
No, np ja jestem nierealnie zajebisty.
Ale to tylko fikcja
Niech kazdy zacznie pisac historyjki wyssane z dupy to tylko piszacy beda wchodzic na ten portal i bedzie to samo co komixxy.pl
Andrev co ty pierdolisz za glupoty z tymi drabinami ...miales taki przypadek?
miziel nie pierdol bo u mojego ojca byla podobno sytuacja, ze wlamali sie do niego do samochodu i on wybiegl z kolega, najebali typa i dopiero na milicje zadzwonili, z tym ze milicja przyjechala wziela zlodzieja na pake i drugi raz tlukla go a co bylo dalej to nei wiem.
Pewien starszy człowiek został napadnięty w swoim domu przez dwóch bandziorów. Popchnęli go, skopali i złamali mu rękę. Dziadek chwycił, co miał pod ręką (pręt) i dźgnął jednego tak nieszczęśliwie, że przebił mu tętnicę szyjną i zabił. Drugi bandzior uciekł.
Dziadek obecnie kończy odsiadywanie sześcioletniego wyroku.
Ja też tak robiłem przez pewien czas. Tylko nie używałem haczyków, a 8cm gwoździ. Nasze prawo to taki zajebisty kawał, że wszystkie moje to suchary. W USA możesz sobie na posesji nawet miny przeciwpiechotne położyć i chuj! Mój dom, moja twierdza kurwa! I to samo się tyczy samochodu.
Chyba sam kiedyś przez pomyłke na to usiadłeś, bo jak czytam twoje posty to tak mi sie wydaje, że napisał je ktoś z 8 centymetrowym gwoździem w dupie, bo normalny by tak nie pisał
Opowiedz dziecia na dobranoc.
Zgaduję, że miało być "dziecią". Niech mi ktoś to wytłumaczy. Może i jestem cholernie tępy, ale naprawdę za chuja nie rozumiem, jak można napisać dziecią, jeśli do kurwy nędzy za chuja nie da rady tego tak wymówić, co dopiero napisać. Próbowałem 10 razy powiedzieć "dziecią", ale nie umiem kurwa po prostu nie umiem. Proszę, niech mi ktoś wyjaśni, jak to jest możliwe?
Zasadnicze pytanie, a czy wszystko na tym portalu musi byc realne i udowodnione ze miało miejsce? Potraktuj to jak fikcje mającą powiązanie z realnymi przypadkami... Nie spinaj dupy bez powodu.
To dla smaczku mógł jeszcze dopisac, że w trakcie aresztowania dziadek został pobity do nieprzytomności, i jeden z gliniarzy zapierdolił te radia.
Nie ma co się pierdolić, jak jechać to juz po całości.
Fikcja powiązana z realnymi przypadkami....., zostawię bez komentarza.
Zgaduję, że miało być "dziecią". Niech mi ktoś to wytłumaczy. Może i jestem cholernie tępy, ale naprawdę za chuja nie rozumiem, jak można napisać dziecią, jeśli do kurwy nędzy za chuja nie da rady tego tak wymówić, co dopiero napisać. Próbowałem 10 razy powiedzieć "dziecią", ale nie umiem kurwa po prostu nie umiem. Proszę, niech mi ktoś wyjaśni, jak to jest możliwe?
Może powinieneś pójść do logopedy?
Nasze prawo to taki zajebisty kawał, że wszystkie moje to suchary.
Prawo prawem, ale suchary to piszesz jak pojebany.
do gimnazjum idź tam cię nauczą
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów