18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Polska "myśl techniczna".
SirLareth • 2019-11-19, 17:15
Myślicie sobie że, przyznał się do zarzucanego mu czynu? Nie. Zwrócił pieniądze? Nie. Przejął się stratą klienta? Nie.

Nie mogę wyrazić słowami swojego rozczarowania i goryczy po wieloletniej znajomości, zakończonej takim partactwem.

Napiszcie szanowni Sadole i Sadolki co o tym myślicie...

Materiał własny...

Zgłoś
impressa88 2019-11-19, 17:47 11
Nie szanuj bo to burak który samochód widzi tylko za oknem u sąsiada na podwórku.
Zgłoś
~DMT 2019-11-19, 17:48 3
remi1982 napisał/a:

Bo to takie polaczkowe podejście januszy biznesu. Zrobic po taniości co by klienta pozyskac ,

Kolego, to działa w dwie strony...

Powiesz klientowi, że za wymianę linki Z FAKTURĄ, należy się 300-500zł, bo jest naprawdę sporo roboty, to Ci powie, że chyba Cię pojebało...

Patologia, nakręca patologię...
Zgłoś
Shogomad 2019-11-19, 17:53 1
Zajeb go. Ale najpierw ma naprawić szkodę
Zgłoś
Galin 2019-11-19, 18:03 21
Szkoda jest ewidentna. Złóż pisemną reklamację, a po odrzuceniu pozew.
Zgłoś
MatiLodz 2019-11-19, 18:10 3
powinieneś mu jebnąć
Zgłoś
Femp00411 2019-11-19, 18:17 91
SirLareth napisał/a:

Czy to że dbam o 20 letnie auto czyni mnie "cebulakiem"?
Czy to że, płacę komuś za usługę, uprawnia go do zniszczenia mojej własności bo, "jest łatwiej"?
Czy to że, nie znam się na wszystkim na tyle dobrze by zająć się tym samemu, czyni mnie człowiekiem gorszego sortu?
Cieszę się że, masz pieniądze i możesz pozwolić sobie na coś lepszego niż ja,
Szanuje Twoje zdanie.

Nie ma sensu sie klocic z ta patologia co tutaj jest.
To nie ten sam Sadistic co 7 lat temu gdzie w komentarzach szlo sie czegos ciekawego dowiedziec albo wdac w fajna rozmowe z jakims uzytkownikiem.
Razem z popularnoscia tego serwisu zawartosc oraz poziom uzytkownikow spadl o kilkaset procent.

A co do twojego filmu a raczej tego co odjebal ten "mechanik", idz z tym na policje bo to chyba podejdzie pod jakis paragraf.
A to ze masz takie auto jakie masz niczym sie nie przejmuj, bo domyslam sie ze Ci co jada po twoim aucie nawet nie maja wlasnego rowera
Zgłoś
Demoty 2019-11-19, 18:22 1
Jak do janusza gruza oddajesz to sie nie dziw, że sie chrzanić nie będzie
Zgłoś
czopkaIwynże 2019-11-19, 18:23 4
U brejdaka w nowej skodzie hakis debil dostawal sie do kabli od podgrzewania foteli czujnikow itp. W calej wykladzinie powycinal kwadraciki inspekcjne. Zeby jeszcze wkleil to na miejce ale ni chuja wyrzucil bezpowrotnie. Dodam ze W dachu tez wywiercil 3 dziury na antene cb.
Zgłoś
mygyry 2019-11-19, 18:25 3
Femp00411 napisał/a:

Nie ma sensu sie klocic z ta patologia co tutaj jest.
To nie ten sam Sadistic co 7 lat temu gdzie w komentarzach szlo sie czegos ciekawego dowiedziec albo wdac w fajna rozmowe z jakims uzytkownikiem.
Razem z popularnoscia tego serwisu zawartosc oraz poziom uzytkownikow spadl o kilkaset procent.
A co do twojego filmu a raczej tego co odjebal ten "mechanik", idz z tym na policje bo to chyba podejdzie pod jakis paragraf.
A to ze masz takie auto jakie masz niczym sie nie przejmuj, bo domyslam sie ze Ci co jada po twoim aucie nawet nie maja wlasnego rowera

Chuj to policję obchodzi, pierdolisz o jakimś poziomie a piszesz takie bzdety. Już gość wyżej napisał co się robi w takich sytuacjach i nie bójcie się od wykonawców egzekwować swoich roszczeń. I nie chodzi o zwrot za samą usługę, ale również zadośćuczynienie za szkody.
Zgłoś
kamillo16 2019-11-19, 18:26 3
@Femp00411

Chyba że właściciel nie ma żadnego kwitu że było to tam robione, to może sobie darować policję. Jak nie naprawi ten "artysta" szkody to proponuje zajechać go kontrolami z każdego możliwego urzędu.
Zgłoś
PaVV 2019-11-19, 18:32
Ciekawe miejsce do wymiany linki ręcznego xD
Zgłoś
MichaU 2019-11-19, 18:36
Ale sapiesz Ziomeczku
Zgłoś
niemamskarpet. 2019-11-19, 18:40 1
jak zobaczył takiego strupa to pomyślał, że nic mu już pewnie nie zaszkodzi .....
Zgłoś
qzi666 2019-11-19, 18:42 7
jeśli się nie myle to niszczenie mienia. nie ważne czy ma 20 czy 40 lat. ja bym się udał do autoryzowanego serwisu zapytał ile kosztuje wymiana tapicerki i z wyceną na policję. oczywiście jeśli masz rachunek. jak pokażesz na policji uw rachunek chyba to nie będzie niska szkodliwość. tepić partactwo. mi mechanik zabił 8 letni silnik (rozwaliło mi blok) sprawa w sądzie ale to kilka lat się zejdzie a samochód stoi . takich mechaników powinno się móc wybatożyć publicznie. albo porostu połamać palce. a jak ktoś ukradnie telefon za 500 zł to cały sadistik " zabić ukamienować połamać ręce:" a czym jest niszczenie jak nie kradzieżą ?
może go trafisz gdzieś na drodze . jak masz kamerke wyslij film na hard
Zgłoś
Byku35 2019-11-19, 18:56
mechanik jak jedno naprawi to coś innego spierdoli
tak zawsze było
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem