Nie mogę wyrazić słowami swojego rozczarowania i goryczy po wieloletniej znajomości, zakończonej takim partactwem.
Napiszcie szanowni Sadole i Sadolki co o tym myślicie...
Materiał własny...
Myślicie sobie że, przyznał się do zarzucanego mu czynu? Nie. Zwrócił pieniądze? Nie. Przejął się stratą klienta? Nie.
Nie mogę wyrazić słowami swojego rozczarowania i goryczy po wieloletniej znajomości, zakończonej takim partactwem.
Napiszcie szanowni Sadole i Sadolki co o tym myślicie...
Materiał własny...
Tak to jest jak jeden mechanik CHCĘ 130 zł. a drugi zrobi za 20 zł. za to samą robotę rzecz jasna. Ja kiedyś robiłem także do starej końcówki linki mocowałem na zakładkę drugi koniec linki i skręcałem mocną taśmą i wyciągając starą linkę, automatycznie wciągałem nową linkę. A tu na filmiku widzę że mechanika poniosła lepsza fantazja.
Typowy polaczek-cebulaczek, auto 20sto letnie a wymaga żeby wykładzina były nówka-sztuka jak w Bentleyu. Jak chciałeś mieć zrobione na dziewicę nówka-sztukę nieśmiganą to trzeba było samemu 4 godziny rozbierać całe wnętrze i wyciągać fotele tylko po to, żeby wykładzinę wyjąć całą do operacji naprawy linki która zajmuje 30 sekund.
Kurwa nie przeżywaj nie takie rzeczy robiłem frajerom.