📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oooo, jeszcze nikt nie napisał że to dziennikarze Tusk Vision Network i gazety koszernej się napierdalają na ulicach żeby zrobić czarny PR kibicom. Jestem zaskoczony.
Ja pierdole, jaka wiocha... Jaki wstyd...
wiedziałem że tak będzie jak Euro się zacznie ..
Polsko jak ja Cię kocham !
Polsko jak ja Cię kocham !
Polak Polaka, brat brata. Tyle narodów się do Polski zjechało a ci siebie nawzajem leją. Popierdoleńce
ten anglik kurwa zdziwniony wielce, jak tam co piątek, sobota pod każdym baremt o samo, co tu na tym filmiku
To jest właśnie Polska gościnność. Gości chlebem i solą witać, a siebie samych napierdalać.
Kurwa mać jebane zwierzęta no kurwa brak mi słów o chuj by tu chodziło, to nie powinno mieć miejsca. Nie ważne czy to syn premiera czy zwykły człowiek z wioski, dla przykładu 2 lata bez zawiasów i pokazać mordę w telewizji jaką siare robią Polsce. To nie są ani kibice ani ludzie to są jebane zwierzęta które NIE mają żadnych praw, żadnych. Nie obchodzi mnie zdanie tych co myślą inaczej. Ja chce aby ta impreza była taka imprezą z której będę dumny na cały świat.
I nie niech gimbusy się tutaj nie wypowiadają nie @upują mnie ze swoimi mądrymi myślami ,żeby załapać piwo. Euro 2012 jest z dopiskiem "RESPECT" Obojętnie kto by to był czarny, biały, żółty, pedał, lesba itd nie obchodzi mnie to. Trzeba się szanować. Żarty, żartami sprawianie fizycznego bólu jest ze średniowiecza, gdzie czarownice jadły koty, nie teraz...
Wszyscy mądrzy, chcą aby Polska była krajem godnym XXI wieku a zachowują się jak bydło, kurwa jak coś takiego widze to się wstydzę za Polskę choć ja kocham jak żaden inny kraj na tej jebanej planecie gdzie 90% to jebane sfrustrowane bydło...
I nie niech gimbusy się tutaj nie wypowiadają nie @upują mnie ze swoimi mądrymi myślami ,żeby załapać piwo. Euro 2012 jest z dopiskiem "RESPECT" Obojętnie kto by to był czarny, biały, żółty, pedał, lesba itd nie obchodzi mnie to. Trzeba się szanować. Żarty, żartami sprawianie fizycznego bólu jest ze średniowiecza, gdzie czarownice jadły koty, nie teraz...
Wszyscy mądrzy, chcą aby Polska była krajem godnym XXI wieku a zachowują się jak bydło, kurwa jak coś takiego widze to się wstydzę za Polskę choć ja kocham jak żaden inny kraj na tej jebanej planecie gdzie 90% to jebane sfrustrowane bydło...
Bydło - tyle na ten temat, tylko ich wszystkich w zoo pozamykać...
Ludzi z takimi zrytymi genami powinno się kastrować, żeby potomstwa nie mieli :/
Ludzi z takimi zrytymi genami powinno się kastrować, żeby potomstwa nie mieli :/
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów