📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pisiorskie sądy słyną z bronienia prawicowych półgłówków. Warto się zainteresować kim był atakujący bo to właśnie ciekawa skrajnie prawicowa istota.
Aż się nóż w kieszeni otwiera...
Ale z drugiej strony, nie oceniajmy pochopnie. Z materiału znamy relację tylko jednej strony.
Ale z drugiej strony, nie oceniajmy pochopnie. Z materiału znamy relację tylko jednej strony.
Miles87 napisał/a:
pisiorskie sądy słyną z bronienia prawicowych półgłówków. Warto się zainteresować kim był atakujący bo to właśnie ciekawa skrajnie prawicowa istota.
Faktycznie, kurwa. Bo za PO/PSL było inaczej i za każdym wcześniejszym rządem też...
Nasze sądy jakie są każdy widzi i już szkoda strzępić jęzor.
Fajnie macie w tym waszym kurwidołku. Koleś idzie do "restauracji" z giwerą, a nakoksowany "ochroniarz" go atakuje nożem. Uff, jak dobrze, że w państwie z dykty i gówna nadal stabilnie.
Laololalala z początku żal mi Cię było, że ludzie z Ciebie tak szydzą, ale ty faktycznie mocno niedojebany jesteś...
"Polaczku".
"Polaczku".
no ja sie laolali nie dziwię ostatnio mieliśmy przykład cwaniaczka husarza który dumnie z biało-czerwoną szlachetną odwagą wycigną broń w obecności naszych zachodnich policyjnych przyjaciół. Dostał order kaczyńskiego tylko tego na L
a ostatnio było o kolesiu co czarnoprochowce miał przy sobie na jakieś zawody jechał i go typek chciał skroić. Dziabnął go kosą w rękę a ten jakoś zdołał wystrzelić mu w okolice biodra i o to się rozchodziło właśnie. Że mu miednice strzaskał i chodzić nigdy nie będzie na wstępie dostał sanki. No to jak to z tym jest? bronił się miał broń użył zgodnie z prawem i siedział 3 miesiące zanim go papuga wybroniła? co to za herezje....
Velture napisał/a:
Jak klasycznie, to klasycznie:
Zacny zbiór, ciekawe który z tych obrazków Loaloa lubi najbardziej?
Miles87 napisał/a:
Jeśli ktoś uważa że PiS to prawica, a ludzie o prawicowych poglądach to półgówki to naprawdę rozmowa z tym kimś nie ma sensu.
A burak co naćpany i najebany hasa z nożem po ulicy to żaden wyznacznik ludzi o prawicowych poglądach.
Ten prokurator już na pierwszy rzut oka wygląda na prostego cioła który po trupach doszedł do stanowiska i wewnątrz jest małym skurwysynkiem który od dawna marzył tylko o tym żeby udupiać ludzi.
@up
Nic dodać nic ująć. Przy tak mocnym dowodzie brnąć dalej w te swoje pierdolenie. To jest niepojęte.
Nic dodać nic ująć. Przy tak mocnym dowodzie brnąć dalej w te swoje pierdolenie. To jest niepojęte.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów