wrzucone na sadolowy serwer. słaba jakość, ale wiadomo o co kaman
info po krótce:
POlicjant - były strażnik wiejski - prześladujący n/w typa. to ten sam policjant asp. Piotr Suplicki zabił (udusił - kolanem zmiażdzył krtań) chłopaka w Legionowie
POlicjant - były strażnik wiejski - prześladujący n/w typa. to ten sam policjant asp. Piotr Suplicki zabił (udusił - kolanem zmiażdzył krtań) chłopaka w Legionowie
C63 AMG, YS3D Viggen, Punto 2.0l TurboKazdy kto broni psa sam jest psem lub ma psa w rodzinie. A pies to pies nie czlowiek. Przepraszam bardzo, nic nie mialem do nich, nie jestem jp jp elo ale po 2 kontaktach z nimi sami mi udowodnili ze kazdy jeden z nich to kurwa. Nie dajcie sie nabrac ze ooo ten jest dobry. Pizda a nie dobry. Widzi co robia inni i przymyka oko, tez leci na sztuke bo wyobrazcie sobie, jemu tez komisarz karze miec wyniki w statystykach, wiec 'dobry' pies tez sobie szmaci i kurwi sumienie, robiac gnuj normalnym ludziom. Zastraszanie, wymuszanie zeznan, bezprawne przeszukania ''bo moge i chuj'', nie zwracanie uwagi na taki detal jak praworzadnosc, mozna tak wymieniac do jutra... W Polsce kurwy w rzadzie zmienily profil psow ze sluzby publicznej na kolejna firme przynaszaca zyski kurewskiej mafii zwanej rzadem. Nic wiecej. Pies juz nie ma obowiazku chronic obywateli. Jedyny obowiazek psa to upierdolic Cie, wjebac ci mandat i najlepiej aresztowac z cala rodzina, wtedy bedzie dobrym pieskiem. Nie wtedy kiedy broni obywateli przed niebezpieczenstwami. To juz nie jest priorytet. I oni wszyscy, kazdy jeden z nich wlasnie tak dziala.
Jak tam podczas patrzenia w lustro? Juz pewnie nie pamietacie jak to jest patrzec sobie w twarz z duma. I dobrze wam tak.
A tego smiecia z filmiku za morderstwo do pierdla niech go tam grypserki ucza a nie morderce w mundur kala pierdolony i po ulicy chodzi.
Tfu!
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.@up a jak nie za picie spisali to co? Nie mam 13 lat zeby sie chwalic takimi rzeczami, szczegolnie ze zaden powod do dumy. Ale psie jak juz tak personalnie szczekasz, to zarzuc mi nieprawde Kryminalizowac i bagatelizowac zarzuty na was tak jak teraz probujesz to cos z czego jestescie znani. Przyjebal sie pies do ortografii, a moze o swoim sumieniu opowiedz? Ten watek przeoczyles? O nazywaniu kogos z MJ cpunem nie wspomne, sami kurwy zaklamane ciagniecie kreski na komendach to zamknij ryj juz i przestan klamac. Powtorze, zebys zrozumial. Odnies sie do tresci mojego posta a nie do formy. Ah nie odniesiesz bo nie masz jak bo nie ma tam slowa nieprawdy. Uzywasz SBckich metod wypaczania niewygodnych komentow ale wyobraz sobie ze sa ludzie ktorzy mysla lo-gicz-nie i takie metody to smiesza. Idz juz mnie po ip szukaj zaganiaro i wjedz mi na chate bo smialem sie odezwac i nie skulilem uszu po sobie. Potem mysl o sobie jako o dobrym psie lol.