📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Bo oczywiście żaden kretyn nie może wpuścić innego auta przed siebie i od tak ułatwić komuś życie...
W tym kraju przed wydaniem prawa jazdy powinny być obowiązkowe testy wykluczające "drogowych buraków"
W tym kraju przed wydaniem prawa jazdy powinny być obowiązkowe testy wykluczające "drogowych buraków"
mam niebieski pasek, mam koguta, mam czapkę, mam mundur i pałkę ... jestem niezniszczalny!
@melvin jakbyś nie zauważył to radiowóz miał i to kilka sytuacji przebicia się na lewy pas, w dodatku wjechali na czerwonym.
P.S. Jesteś POlicjantem?
P.S. Jesteś POlicjantem?
@melvin jakbyś nie zauważył to radiowóz miał i to kilka sytuacji przebicia się na prawy pas, w dodatku wjechali na czerwonym.
P.S. Jesteś POlicjantem?
P.S. Jesteś POlicjantem?
"Polucja"
gg06 napisał/a:
@melvin jakbyś nie zauważył to radiowóz miał i to kilka sytuacji przebicia się na lewy pas, w dodatku wjechali na czerwonym.
P.S. Jesteś POlicjantem?
kolega ma problemy z rozróżnianiem stron...
picasso napisał/a:
@melvin jakbyś nie zauważył to radiowóz miał i to kilka sytuacji przebicia się na prawy pas, w dodatku wjechali na czerwonym.
P.S. Jesteś POlicjantem?
a ten to ma zbyt niski intelekt, by samemu stworzyć coś kreatywnego
z takimi sadolami
Gdy spostrzegłem temat, chwilę się zastanawiałem czy scrollować dalej
polucje to ja miewam nad ranem bro. - polecam
o ile zakład że baba prowadziła ?
Ej, kurwa czy tutaj każdy tu jest jebanym mistrzem kierownicy, że uważa że ma prawo jechać po kimś za chwilę wahania ?
NIe wiecie co się działo w kabinie, może kierowca zastanawiał skupił się akurat na tym co słyszał z radia, a może zastanawiał się jak ma najlepiej jechać do miejsca gdzie został wezwany, chuj wie.
Ale po co się zastanawiać, lepiej pojechać po rajtach choć samemu nie ma się nawet prawa jazdy.
Wkurwia mnie już bluzganie na policję na Sadisticu.
NIe jestem policjantem, ale wielu poznałem na zajęciach Krav Magi. I to są zwykli ludzie, którzy popełniają błędy i bywają nerwowi. A szczególnie wtedy kiedy osoby wobec których wykonują czynności służbowe kozaczą i są bezczelne.
Sam wiele razy uciekałem przed policją, i parę razy byłęm zatrzymany, ale zawsze ostatecznie traktowałem ich z szacunkiem bo to ich kurwa praca. I nigdy nie spotkało mnie z ich ręki nic na co nie zasłużyłem. A często wręcz byłem traktowany pobłażliwie.
Dlatego mam taką prośbę.
Wypierdalać od policji.
NIe wiecie co się działo w kabinie, może kierowca zastanawiał skupił się akurat na tym co słyszał z radia, a może zastanawiał się jak ma najlepiej jechać do miejsca gdzie został wezwany, chuj wie.
Ale po co się zastanawiać, lepiej pojechać po rajtach choć samemu nie ma się nawet prawa jazdy.
Wkurwia mnie już bluzganie na policję na Sadisticu.
NIe jestem policjantem, ale wielu poznałem na zajęciach Krav Magi. I to są zwykli ludzie, którzy popełniają błędy i bywają nerwowi. A szczególnie wtedy kiedy osoby wobec których wykonują czynności służbowe kozaczą i są bezczelne.
Sam wiele razy uciekałem przed policją, i parę razy byłęm zatrzymany, ale zawsze ostatecznie traktowałem ich z szacunkiem bo to ich kurwa praca. I nigdy nie spotkało mnie z ich ręki nic na co nie zasłużyłem. A często wręcz byłem traktowany pobłażliwie.
Dlatego mam taką prośbę.
Wypierdalać od policji.
@2up: Krav magi? To jakaś chińska sztuka smażenia w rondlu o specjalnym kształcie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów