📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Niech wypierdalaja do siebie po chuj tu oni. Przecież wiedzieli jak to się skończy.
Zwykly kibic nie robi pedalskich marszów w obcym kraju.
Może oczekiwali że sie do nich przyłączymy??? w sumie to ich nie zawiedlismy
antyzog napisał/a:
Akcja 00:40 widzicie jakiś sierp i młot? Bo ja kurwa mać nie, to jest już kurewstwo że zwykłych kibiców tłuką.
PS "Bitwa Warszawska"
Zwykly kibic nie robi pedalskich marszów w obcym kraju.
Może oczekiwali że sie do nich przyłączymy??? w sumie to ich nie zawiedlismy
Oj, oj, biedni hejterzy, bądźmy szczerzy:
Mama was biła, w szkole byliście najgorsi, z historii nauczyliście się tylko dwóch faktów, macie małe peniski więc teraz wyżalacie się ganiając ruskich
Mama was biła, w szkole byliście najgorsi, z historii nauczyliście się tylko dwóch faktów, macie małe peniski więc teraz wyżalacie się ganiając ruskich
Należy się im za te wszystkie lata okupacji ....
Polska gościnność w Warszawie. Wstyd na pół świata
@pilaf666 Napierdalać Rosjan nie pojade, bo uważam, że to niepotrzebne, jednak w razie W z ruskimi biegiem lece do pobliskiej jednostki po broń z magazynów mobilizacyjnych.
Ja rozumiem, że ruskie, rozumiem, że kontrowersyjna historia. Ale według mnie gwizdanie podczas ich hymnu, albo atakowanie kibiców (kibiców, nie kiboli) to jest zwykłe buractwo. No kurwa mać. Przyjeżdża sobie taki Rosjanin z dziećmi na mecz i zostaje pobity przez bandę bezmózgowców tylko dlatego bo jest biało-niebiesko-czerwony.
Jak kibole chcą się napierdalać to rozumiem, ich sprawa. Są tak ograniczeni, że potrafią "rozmawiać" tylko siłowo, to niech tak rozwiązują problemy.
Wiec dla mnie, może i odnieśliśmy swoiste zwycięstwo w meczu (zatrzymaliśmy ich jakby nie patrzeć), ale to Rosjanie wygrali jeśli chodzi o pokazywanie poziomu poza boiskiem.
Dziękuję, spasiba, dobranoc
Jak kibole chcą się napierdalać to rozumiem, ich sprawa. Są tak ograniczeni, że potrafią "rozmawiać" tylko siłowo, to niech tak rozwiązują problemy.
Wiec dla mnie, może i odnieśliśmy swoiste zwycięstwo w meczu (zatrzymaliśmy ich jakby nie patrzeć), ale to Rosjanie wygrali jeśli chodzi o pokazywanie poziomu poza boiskiem.
Dziękuję, spasiba, dobranoc
jebane bydlo, pierdolic takie euro, idziesz z panna spokojnie mecz zobaczyc i nagle dostajesz wpierdol za to ze jestes/nie jestes polakiem. takie kurestwo powinno sie odpierdalac egzekucyjnym strzalem w tyl glowy pod sciana.
Ruscy tłuką Polaków, Polacy tłuką Ruskich - widać Słowianie po prostu lubią się napierdalać
Jak ktoś chce być bezpieczny w czasie takich "zamieszek" to niech wyciąga telefon i filmuje, "kamerzyści" byli pomijani przez zadymiarzy.
Jak ktoś chce być bezpieczny w czasie takich "zamieszek" to niech wyciąga telefon i filmuje, "kamerzyści" byli pomijani przez zadymiarzy.
Haha polaki rhobaki cebulaki biegają kraść szaliki ruskim co by na zime ciepło było.
Do roboty kurhwy a nie ludzi zaczepiać.
Do roboty kurhwy a nie ludzi zaczepiać.
Cytat:
Uświadom tylko sobie hipisku, że wyzywając ludzi którzy myślą inaczej od Ciebie, od "sk***ysynów bez wyobraźni", nic nie zmienisz, jedynie dasz świadectwo swojemu upośledzeniu.
Aha, czyli człowiek wyzywający każdą osobę z jakiegoś narodu (w tym przypadku są to Rosjanie) nie jest upośledzony a ja nazywając go skurwysynem już tak ? Jebnij się w czerep. Dla mnie każdy kto stara się dowartościować poprzez swoją nację czy też obrażanie innych narodów jest po prostu marny. Przez to pokazuje swoją ułomność i ograniczenie, nieudolną próbę leczenia kompleksów.
No i z tym marszem było tak jak pisałem wcześniej - ani Rosjanie nie prowokowali, ani nie było wielkiej wojny. Kto się bardzo chciał pobić ten się podbił i po krzyku. Pieprzone media wszystko podkręcą dla sensacji.
Ciekawe tylko co w wiadomościach powiedzą jutro rano.
A żeby nie było, gdyby okazało się prawdą z tymi czerwonymi banerami to byłbym całym sercem za polskimi Kibolami. Taki dziwny jestem, że wierzę w wojnę sprawiedliwą
Ciekawe tylko co w wiadomościach powiedzą jutro rano.
A żeby nie było, gdyby okazało się prawdą z tymi czerwonymi banerami to byłbym całym sercem za polskimi Kibolami. Taki dziwny jestem, że wierzę w wojnę sprawiedliwą
Chuj ze wszystkim. Ważne, że się nasi na boisku nie dali wyruchać na cacy, remis jest i jest kurwa dobrze. O i tyle powiem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów