Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
bez, kurwa, przesady
Akcja 00:40 widzicie jakiś sierp i młot? Bo ja kurwa mać nie, to jest już kurewstwo że zwykłych kibiców tłuką.
PS "Bitwa Warszawska"
Odpowiedzialność zbiorowa! O tym nawet w szkołach gadają, więc i na ulice wychodzi
Akcja 00:40 widzicie jakiś sierp i młot? Bo ja kurwa mać nie, to jest już kurewstwo że zwykłych kibiców tłuką.
PS "Bitwa Warszawska"
to się kurwa przypatrz w gratisie dostajesz czerwone gwiazdy na czapkach
faktycznie zwykli kibice...
PS "Bitwa Warszawska"
Rusek to Rusek , kilku mialo sierp i mlota to dostaja wszyscy takie zycie ,ale i tak mam nadzieje ze kiedys nam wybaczysz iz pobilismy twoich ruskich
A Ty chłopczyku to chodzisz do szkoły czy zadajesz się z "chołotą"? Daj mi numer konta, to ci prześlę 19,99 na najtańszą klawiaturę z prawym altem, bo inaczej jest "risk", że wyszydzą Ciebie - a szkoda.
Edit: pozwoliłem sobie obejrzeć Twoje wpisy. No niestety, ratunku dla Ciebie nie ma. Ani jednego posta bez byka.
"Ić sieł ócz!"
To jest Patriota Polski który, ma w dupie język Polski;)
Pierwszy raz to powiem ... jest mi ogromny wstyd a za razem jestem bardzo dumny za swoich rodaków (dumny za tych na boisku, wstyd mi za marnych ludzi z ulicy atakujących niewinnych ludzi).
oj tam oj tam, zrobisz im laske to wybacza ^^
0:44 - podbiega, kapa na łeb, kradnie szalki i wzywa pomocy
czy ktoś mi powie ca co ostrzeżenie niby dostałem?
"...4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu. Jednak komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane..."
to większość wpisów powinna dostać ostrzeżenie...
czyżby ktoś nadużywał funkcji???
płaczesz z tymi ostrzeżeniami że dostałeś zamknij dupę, każdy ma to gdzieś
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów