Narzekanie to ponoć nasza cecha narodowa, ale z wieloma tezami nie sposób się nie zgodzić.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Narzekanie to ponoć nasza cecha narodowa, ale z wieloma tezami nie sposób się nie zgodzić.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nic dodać, nic ująć. Nawet w lany poniedziałek nie widziałem dzieciaków z wiadrami, oblewających gawiedź dymającą do kościoła. Za mojego dzieciństwa ludzie (szczególnie młode dupeczki) bali się wychodzić z domu w ten dzień. Teraz możesz oblać kogoś na portalu społecznościowym di.com.pl/news/37523,0,Oblej_woda_na_portalu_spolecznosciowym.html
Wszystko jest kwestią wyczucia i inteligencji. Mam kilku przyjaciół, trochę znajomych, a dzięki wirtualnej rozrywce również małe stadko porytych kolesi z którymi nakurwiam w battlefielda Także mi ten drugi wirtualny świat nie przeszkadza. Co innego zostawić dzieciaka sam na sam z komputerem, bo wiadomo że taki młokos pójdzie tam gdzie wygodniej i łatwiej o rozrywkę, szczególnie jeśli chodzi o radosne mordowanie hord przeciwników.
Dobrze gada polać mu!
Super Ruchacz napisał/a:
Nic dodać, nic ująć. Nawet w lany poniedziałek nie widziałem dzieciaków z wiadrami, oblewających gawiedź dymającą do kościoła.
może dlatego że było 0 stopni C?
No ciężko żeby dzieciaki były na placach jak jest zimno Ale ogólnie to ma rację
Przesadza koleś trochę, wcale tak nie jest, że dzieciaki w ogóle nie wychodzą. Mieszkam w Krakowie aktualnie i dość często widuję na osiedlu gromadki kopiące w piłkę, łamiące sobie nogi na deskorolkach i robiące inne cuda (odpowiednie służby już mnie szukają za podglądanie dzieci). Inna sprawa jest taka, że mamy teraz niż demograficzny i dzieciaków jest po prostu mało. Nie mając rówieśników w tym samym lub podobnym wieku faktycznie nie mają jak wyjść i z kim się pobawić, więc znajdują sobie znajomych w necie i tyle. Pochodzę ze wsi, w której obecnie jest jakieś 3500 mieszkańców (z czego wiele osób sprowadziło się w ostatnich latach). Dzieciaków w podstawówce jest każdego rocznika tylko jedna klasa, tak mało się ich rodzi. Natomiast mój rocznik (89) to był przykładowo największy przyrost naturalny u nas we wsi. Na jednej niedużej ulicy na której mieszkam (a właściwie mieszkałem, bo teraz więcej w grodzie Kraka siedzę) można było uzbierać kilkanaście osób i pójść pokopać w piłkę czy coś. Ot, cała zmiana. I nie twierdzę, że nadmiar korzystania z komputera wśród młodego pokolenia nie jest problemem, natomiast nie ma co przesadnie demonizować.
Film robili jacyś nudziarze bez przyszłości. Wydaje się autorowi nagrania, że poklepie coś o wirtualnym świecie i zamknięciu w nim, a zaraz będzie mesjaszem.
Chuj z wami, będę sobie robił co mi się podoba i mam gdzieś napinki kolesi z "realnego" świata którzy chcą cofnąć konkretny postęp cywilizacyjny.
Ten świat już dawno przestał być wirtualny i jest obecny wszędzie, co mnie bardzo cieszy, teraz jak ktoś nie potrafi posługiwać się najprostszymi narzędziami jakie posiada cyfrowa rzeczywistość to kaleka.
Chuj z wami, będę sobie robił co mi się podoba i mam gdzieś napinki kolesi z "realnego" świata którzy chcą cofnąć konkretny postęp cywilizacyjny.
Ten świat już dawno przestał być wirtualny i jest obecny wszędzie, co mnie bardzo cieszy, teraz jak ktoś nie potrafi posługiwać się najprostszymi narzędziami jakie posiada cyfrowa rzeczywistość to kaleka.
Ooo moja mieścina. Swoją drogą koleś musiał to filmować o 6 rano, bo boisko na filmie jest pełne dzieciaków od rana do wieczora. Nawet jak pada, a ja zapierdalam obok w zimowej kurtce, to zawsze jakieś dzieci kopią tam piłkę. Także bez zbędnej przesady proszę...
pierdolicie, gdyż boiska obok szkół sa zakazane, nie można po prostu pograć w weekend i nie mówie tu, że z browarem czy coś;
pierdolenie, nie da sie obejrzeć
kiedyś boisk nie było, dziś są puste. To jest chore.
flaszka napisał/a:
może dlatego że było 0 stopni C?
No i o to chyba chodzi? Nie pamiętam, by w dzieciństwie kiedykolwiek temperatura była przeszkodą :] Dla człowieka uzależnionego, każda wymówka jest dobra.
Puste pierdolenie, za grosz w tym czegoś odkrywczego. Jebany krytyk, chujowej rzeczywistości się znalazł, a sam marnuje czas na nagrywaniu swoich pojebanych wywodów. Pewnie sam boi się wyjść z domu by rzeczywistość nie dała mu w kły, dlatego kręci swoje filmiki o 4:00 rano. Swoją drogą na chuj ja to komentuje!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów