18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 54 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
zonik 2014-07-25, 12:36 2
Całe szczęście ,że były otwarte drzwi w tym autosanie chłopaki nie zrobili sobie krzywdy

pacyfikować kod targowice
Zgłoś
garota 2014-07-25, 13:25 13
Mam nadzieję że na autobusach typu "ogórek" to już nie trenują, bo w tych nowych to za chuj klamki w tylnych drzwiach nie znajdziesz
Zgłoś
FatboyFat 2014-07-25, 17:25 1
Ogólnie piwo, bo lubie takie filmiki, ale strzelnica to nadal strzelnica, najlepsze są materiały z realizacji.
Zgłoś
GhostRider32 2014-07-26, 0:45 8
Pracowałem 4 lata w Straży Granicznej przed założeniem firmy i nie pamiętam, żebyśmy mieli AK

C63 AMG, YS3D Viggen, Punto 2.0l Turbo
Zgłoś
krzywyogurek 2014-07-26, 1:07 1
Ależ to są harpagany, strach się bać mrówek z kartonem fajek pod swetrem
Zgłoś
dogip 2014-07-26, 14:45
Jakie kurwa działania, toż to zwykłe ćwiczenia!
Zgłoś
fiflok-siusiak 2014-07-27, 5:27
powie mi ktoś o kigo chuja tu chodzi?
Zgłoś
modoc 2014-07-27, 9:06
AK dostawało się z automatu na unitarce. Z tego najwięcej się waliło pestek. Nam realizacyjne robili w starych magazynach. Choć tu widać, że to jest specjalnie pod film zrobione i z prawdziwymi ćwiczeniami ma niewiele wspólnego.
Zgłoś
Pan_Doktur 2014-07-27, 10:50
Skąd to wykopałeś? Leżało koło całunu?
Zgłoś
lolflexberylex 2014-07-27, 10:53 1
pierwsza linia obrony przed cyganami
Zgłoś
zomos 2014-07-27, 11:25 2
Co jak co ale służby do akcji specjalnych są dobrze wyszkolone w Polsce. Gorzej że na jednego porządnie wyszkolonego oficera z powołaniem przypada 10 innych debili/nierobów/stołkowców/idiotów/cwaniaków/kolesi i znajomych królika...

I w tym problem... W razie "W" większość armii dezerteruje a siły specjalne idą do lasu partyzantkę tworzyć...
Zgłoś
Azazel2 2014-07-27, 15:42
W kurwe rozpierdol te ćwiczenia
Zgłoś
JURIJ_77 2014-07-27, 16:19
GhostRider32 napisał/a:

Pracowałem 4 lata w Straży Granicznej przed założeniem firmy i nie pamiętam, żebyśmy mieli AK

niedawno pracowałeś

z tego co się orientuję wyszły z ichnich magazynów coś około 2006 roku razem z SWD i PKM. Wcześniej kandydacka latała tylko z kałachami.

Wg mnie należało tą broń zostawić w magazynach - teraz SG w razie konieczności będzie pierwszą linią obrony latającą w lesie z Glockami, Walterami i PM98 ... szaleństwo.

zomos napisał/a:

Co jak co ale służby do akcji specjalnych są dobrze wyszkolone w Polsce. Gorzej że na jednego porządnie wyszkolonego oficera z powołaniem przypada 10 innych debili/nierobów/stołkowców/idiotów/cwaniaków/kolesi i znajomych królika...

nie dziesięciu, ale ... pięćdziesięciu?
Zgłoś
fastsolution 2014-07-27, 19:31
i co z tego ze tacy kozacy jak fajki sa ruskie czy jakies na kazdym rogu do kupienia i voda bez akcyzy leje sie strumieniami, co z tego ze ci sie pobawia w starej szkole, smiech na sali
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów