18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Oponka 2016-04-24, 11:09 10
nie najgorzej sklejone a co do "pod mocnym aniolem" to najlepszy był trailer. film smętny, jak chuj na widok transa
Zgłoś
wulfgarval 2016-04-24, 11:26
Za produkcje Mariana zawsze browar

Gardzę socjalistami. Nie stękaj, że inni "mają" tylko rusz dupę do roboty.
Masz łeb i chuj? - kombinuj.
Zgłoś
gustav665 2016-04-24, 11:36 47
spodziewałem się gówna, a powiem, że fajne
Zgłoś
Hoofner 2016-04-24, 11:49 4
gra o tron gówno nad gównami a ludzie co to oglądają mają jeszcze większe gówno w głowie ?? ani ciekawe to nie jest ani chujowe po prostu gówno czystej postaci.

PS: doczekaliście się dragonów ?? doleciały
Zgłoś
Bladess 2016-04-24, 12:15 16
@up

Powiedz nam coś o sobie. Stary już wypuścił cię z tej piwnicy?

Przez swój brak wiedzy, synu sięgasz dna.
Zgłoś
piotrextreme 2016-04-24, 12:26
co to za podkład? skąd pochodzi )
Zgłoś
Don_Luca 2016-04-24, 12:33
Z czego wy się cieszycie? Że Polacy mają na świecie opinię alkoholików, a na dodatek się z tego cieszą?
Pewnie, że fajnie z kolegami walnąć od czasu do czasu kilka piwek, jak okazja jest to obalić jakąś flaszke. Tylko wszystko z umiarem. Wierzcie mi- alkoholizm niszczy nie tylko samego alkoholika, ale też, a może zwłaszcza jego otoczenie.

A co do filmiku- fajnie dobrane sceny i muzyka, teksty nawet czasem sie zgadzają z ruchem ust. Dobra robota.
Zgłoś
lopez_ 2016-04-24, 12:34 3
Nie ma to jak hejtować Grę o tron, a samemu oglądać Dragonbula czy inne tego typu produkcje, to ma kurwa sens ;D
Zgłoś
RELAX 2016-04-24, 13:06 2
"Pije odkąd Polak został papieżem" no wyjebiste
Zgłoś
bli3 2016-04-24, 13:22
a teraz wyobraźcie sobie że Kaczyński
to taki nasz Polski Tyrion...

Poranny stolec podstawą dobrego samopoczucia!
Zgłoś
UkrytaPodNickiem 2016-04-24, 13:31
piotrextreme napisał/a:

co to za podkład? skąd pochodzi )

z filmu "Pod Mocnym Aniołem"
Zgłoś
Doktor18 2016-04-24, 14:53
Gra o 500+. " Królobójca" z siorką dzielnie walczyli ale rząd sie zajął sprawą i moją jedno mniej.
Zgłoś
Szalonooki 2016-04-24, 15:20 2
Dooobrze sklejone =] Film też był dobry.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów