📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
nie najgorzej sklejone a co do "pod mocnym aniolem" to najlepszy był trailer. film smętny, jak chuj na widok transa
Za produkcje Mariana zawsze browar
Masz łeb i chuj? - kombinuj.
PS: doczekaliście się dragonów ?? doleciały
@up
Powiedz nam coś o sobie. Stary już wypuścił cię z tej piwnicy?
Powiedz nam coś o sobie. Stary już wypuścił cię z tej piwnicy?
Pewnie, że fajnie z kolegami walnąć od czasu do czasu kilka piwek, jak okazja jest to obalić jakąś flaszke. Tylko wszystko z umiarem. Wierzcie mi- alkoholizm niszczy nie tylko samego alkoholika, ale też, a może zwłaszcza jego otoczenie.
A co do filmiku- fajnie dobrane sceny i muzyka, teksty nawet czasem sie zgadzają z ruchem ust. Dobra robota.
Pewnie, że fajnie z kolegami walnąć od czasu do czasu kilka piwek, jak okazja jest to obalić jakąś flaszke. Tylko wszystko z umiarem. Wierzcie mi- alkoholizm niszczy nie tylko samego alkoholika, ale też, a może zwłaszcza jego otoczenie.
A co do filmiku- fajnie dobrane sceny i muzyka, teksty nawet czasem sie zgadzają z ruchem ust. Dobra robota.
Nie ma to jak hejtować Grę o tron, a samemu oglądać Dragonbula czy inne tego typu produkcje, to ma kurwa sens ;D
a teraz wyobraźcie sobie że Kaczyński
to taki nasz Polski Tyrion...
to taki nasz Polski Tyrion...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów