📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
No nie rozumiem was. Zrobił to pewnie jakiś obcokrajowiec, bo jest przekonany, że tak właśnie jest w Polsce, a wy zamiast coś zrobić, żeby ludzie nie myśleli, że z nas takie chlejusy to jeszcze śmiejecie się z tego. Jak żule kiedy żebrzą 2 zł kiedy ktoś daje im kase, też "księciuniu".
Nie wiem jak wy, ale ja lubię takie ćwiczenia
@bachi1997
Jak kurwa mamy coś robić, jak u nas tak jest? Wiem, debilu, pewnie powiesz, że u mnie na osiedlu tak jest, ale cię zmartwię, mieszkam w Australi.
Jak kurwa mamy coś robić, jak u nas tak jest? Wiem, debilu, pewnie powiesz, że u mnie na osiedlu tak jest, ale cię zmartwię, mieszkam w Australi.
dzięki za przetłumaczenie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów