18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Polska za 20 lat
BrkBorek • 2012-08-11, 19:51
opis z YT:

Polska za 20 lat - to Ty decydujesz jaka będzie! To od Ciebie zależy czy nasz kraj się rozwinie, czy historia zatoczy koło i Polska znów stanie się jedną wielka wsią...

dopisek od Administratora
Film Adriana Łapczyńskiego został przygotowany na konkurs POLSKA ZA 20 LAT W Millionyou.com, realizowanym wspólnie z Wielką Orkiestrą Świątecznej Pomocy.
Ogłoszenie wyników tego konkursu odbyło się na Przystanku Woodstock.
Pokazane tam zostało także 4 inne filmy nominowane w tym konkursie:
millionyou.com/konkursy/Polska_za_20_lat,nominowane,47,0,,1.html
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fedek 2012-08-11, 22:01 3
Ach, jak pięknie by było gdyby Warszawa została zrównana z ziemią a na jej miejscu powstały piękne lasy i łaki gdzie my - mieszkańcy pozostałej częsci mazowieckiego moglibyśmy przyjeżdżać odpocząć A stolica? Wyjebąc jak najdalej od nas! Do Krakowa na przykład bo ładniejszy i bogatszą historie ma
Zgłoś
Rumcajs_Rozpruwacz 2012-08-11, 22:18
Przecież to wygrało konkurs na Woodstoku, mój kumpel też brał w tym udział. Podczas projekcji najbardziej wkurwiający byli ci ludzi ktorzy darli mordy zeby inni usiedli nawet wtedy kiedy sami widzieli przez co chuja bylo slychac. W ogole chamy tam jak w Afryce kurwa...
Zgłoś
Bugini 2012-08-11, 22:19
Fedek gamoniu już raz została dosłownie zrównana z ziemią więc nie kombinuj, lasy i łąki nie napompują ci tak hajsu na dźwiganie kraju gwałconego przez rząd na pewno, każdy ciśnie po Warszawie ale tu 7-10% rodowitych a reszta to towarzystwo z całej Polski więc skąd ta zawiść?
Zgłoś
Maskonur 2012-08-11, 22:25
ale piękne...cienki aktor, który błaźni się w filmach dla przygłupów zmuszony do zrobienia czegokolwiek konstruktywnego, aż się łezka w oku kręci...i jeszcze resentymencik narodu niezdolnego do wykorzystania olbrzymiego finansowego wsparcia z funduszy UE...aż się ciśnie na usta: KTO NIE PRACUJE, TEN NIE JE
Zgłoś
Bridgwater88 2012-08-11, 22:35
i taka Polske bym chcial kurwa ! To byly piekne czasy bez tych jebanych iPhoneow i wyscigu szczurow ! a jak sie nudziles to i wodka byla
Zgłoś
Maskonur 2012-08-11, 22:59 1
tak, w 1988 roku
Zgłoś
o................i 2012-08-11, 23:06 9
Maskonur napisał/a:

ale piękne...cienki aktor, który błaźni się w filmach dla przygłupów zmuszony do zrobienia czegokolwiek konstruktywnego, aż się łezka w oku kręci...i jeszcze resentymencik narodu niezdolnego do wykorzystania olbrzymiego finansowego wsparcia z funduszy UE...aż się ciśnie na usta: KTO NIE PRACUJE, TEN NIE JE

Dopiedolić tej tępej dzidzie warna za używanie capsa. Pewnie jej stary pracuje albo kręci wałki to ma kasę, a ona ma od niego i szczeka. To się nazywa syndrom Kasi Tusk. Olbrzymie dofinansowanie? Polscy rolnicy dostają 25% tego co niemieccy i w dodatku cały czas trwa na nich nagonka, kontrole, sprawdzanie wniosków itd. Znajomy szwab, który założył spółeczkę by przejąć ziemię swojego polskiego teścia (tak ominął zapisy o niewykupywaniu polskiej ziemi) przy mnie i moim ojcu zjebał babę jak burą sukę jak próbowała mu kontrolę przeprowadzić. W Niemczech kasa do hektara należy się jak psu buda, a polskich chłopów cały czas szczują i dręczą. I skończcie pierdolić o bogactwie na wsi, bo żeby każdy rolnik miał po 1000 ha, tak jest waszym zdaniem, to Polska musiałaby być z 3 razy większa. Ponad to Polska za 2 lata będzie już płatnikiem netto. Dzisiaj wpłacamy co roku 20 pare mld i wyciągamy góra 30 mld rocznie. Ale dofinansowanie to tylko kilkadziesiąt % wartości. Resztę samorządy biorą na kredyt, stąd ogromne zadłużenie gmin i miast, zwłaszcza organizujących Euro, tam przez 20 lat nic nowego ma nie powstać. Jak można być tak tępą dzidą żeby jeszcze dopierdalać publicznie takie farmazony z tefauenu. 100 mln od Wałęsy, 300 mld od Tuska, ale żeście nas urządzili, tępe lemingi
Zgłoś
varti 2012-08-11, 23:39 1
Ja-ah-qu-ub-el, a czyja to jest wina? No Polaków przecież że dają się jebać jak bure suki. Bo Polak to taki naród który nic poza czubkiem własnego nosa nie widzi i jak zdarza się okazja żeby kraść to kradnie i w dupie ma dobro ogółu. I tutaj diametralnie różnimy się od takich Niemców gdzie też kradną ale dobro ogółu jest najważniejsze.
Tutaj choćby najlepszy rząd nic nie poradzi bo taka już zjebana polska mentalność. Zawsze tak było że byle się nachapać i nie mów mi kurwa że sam nie kradniesz bo w tym kraju wszyscy kradną i wszyscy załatwiają coś po znajomości.Strasznie mnie wkurwia takie pierdolenie o lemingach bo sam żeś nie lepszy a będziesz tutaj wielkiego moralizatora ciął.
W tym kraju nie ma dobrej opcji politycznej, ja o tym doskonale wiem a i tak z premedytacją zagłosowałem za PO a wiesz czemu? Bo kurwa wolę zaciskanie pasa od wymachiwania szabelką. I niech mi nikt kurwa nie mówi że rząd nic nie robi tylko podatki podnosi, ano po to podnosi jebane debile żebyście za 20 lat, wy i wasze dzieci miały co do gara włożyć. Po to podnosi wiek emerytalny żeby było z czego wam emerytury wypłacić bo prawie 60% młodego pokolenia już dawno z tego kraju wypierdoliło, głownie przez takie biadolenie jak powyżej. W tym kraju nic nie da się zrobić bo pełno niezadowolonych zjebów którzy widzą tylko własny nos i własną kabzę a o reszcie łaskie nie pomyślą bo po chuj byle mnie było na razie dobrze a potem będziemy się martwić.
Nie chce mi się dalej pisać bo zapewne uraczysz mnie wiązanką jakim to lemingiem zmanipulowanym jestem...
Zgłoś
bigosamigos77 2012-08-11, 23:42
mi się podoba, "jak sobie pościelisz tak masz" zaorać Warszawę !!
Zgłoś
o................i 2012-08-12, 0:03 11
varti napisał/a:

Ja-ah-qu-ub-el, a czyja to jest wina? No Polaków przecież że dają się j***ć jak bure suki.

raczej tępych POlaków

varti napisał/a:

Zawsze tak było że byle się nachapać i nie mów mi k***a że sam nie kradniesz bo w tym kraju wszyscy kradną i wszyscy załatwiają coś po znajomości

Nigdy nic nie ukradłem, na studia dostałem się tylko dlatego, że była już nowa matura, na korki nie miałem kasy. Na razie, Boże uchowaj, nie choruję na nic i nie musiałem nigdzie dawać w łapę. To, że gadasz tak, a nie inaczej to wina mediów i czynników zewnętrznych-z jednej strony Polska jest okradana przy udziale delikatnie rzecz ujmując niepolskich elit, a z drugiej strony wmawia się, że jesteśmy biedni bo jesteśmy narodem złodziei.

varti napisał/a:

Strasznie mnie wk***ia takie pie**olenie o lemingach bo sam żeś nie lepszy a będziesz tutaj wielkiego moralizatora ciął.

myślę, że jestem dużo lepszy od ciebie, choćby dlatego, że nie daje sobie robić wody z mózgu. Od czasu do czasu np. przeczytam jakiś zagraniczny artykuł, w którym brytyjski redaktor dziwi się, że np. podpisujemy najgorszą umowę gazową w historii Europy

varti napisał/a:

W tym kraju nie ma dobrej opcji politycznej, ja o tym doskonale wiem a i tak z premedytacją zagłosowałem za PO a wiesz czemu? Bo k***a wolę zaciskanie pasa od wymachiwania szabelką.

Sam sobie odpowiedziałeś na temat wysokości twojego ilorazu inteligencji. Stwierdziłeś właśnie, że za czasów "wymachiwania szabelką" nie musiałeś zaciskać pasa, ale wolisz to niż walkę o to co nam się należy. I to nie jest wstyd tak jak nam wmawiają. Finlandia np. chce wyjść ze strefy euro jeśli będzie musiała dokładać się do ratowania Grecji, a co na to Donek?... damy 15 mld i więcej! Niech Polacy głodują, ale Angela ma być zadowolona!!! Najwięcej wstydu przynosi nam widok jaki zastają tu zagraniczni turyści. Ludzie umierający na raka wyleczalnego w innych krajach od 30 lat, głodujące dzieci, reportaże o łódzkich łowcach szkół w szwedzkiej telewizji. Była partia, która stworzyła CBA i upominała się w UE ot co się Polsce słusznie należy ale to był wstyd, wg ludzi którzy wolą żyć w biedzie i pieprzyć, że są światowcami.

varti napisał/a:

I niech mi nikt k***a nie mówi że rząd nic nie robi tylko podatki podnosi, ano po to podnosi j***ne debile żebyście za 20 lat, wy i wasze dzieci miały co do gara włożyć. Po to podnosi wiek emerytalny żeby było z czego wam emerytury wypłacić bo prawie 60% młodego pokolenia już dawno z tego kraju wypie**oliło, głownie przez takie biadolenie jak powyżej.

Jak się zatrudnia 100 000 nowych urzędników, a potem podnosi podatki i wiek emerytalny, aby była kasa na ich utrzymanie to nic dziwnego, że ludzie wypierdalają jak najdalej mogą poza Polskę. Tak błędne koło się zamyka. Czy twój lemingowski umysł to ogrania?

varti napisał/a:

W tym kraju nic nie da się zrobić bo pełno niezadowolonych zjebów którzy widzą tylko własny nos i własną kabzę a o reszcie łaskie nie pomyślą bo po ch*j byle mnie było na razie dobrze a potem będziemy się martwić.

Myślę, że w tym kraju jest sporo porządnych ludzi, którzy pragną by w końcu przeciąć wrzody takie jak lustracja, korupcja, wpływy zagranicznych marionetek na nasz kraj, ale jest jeszcze większa grupa tchórzliwych i głupich ludzi, która potrafi tylko zwyzywać tych pierwszych od wariatów i zaciskać pasa licząc, że dygnitarz przedstawiany w propagandowej telewizji jako cudotwórca nie będzie strzegł dobra układu, a pomoże zwykłym ludziom

varti napisał/a:

Nie chce mi się dalej pisać bo zapewne uraczysz mnie wiązanką jakim to lemingiem zmanipulowanym jestem...

Nie muszę, chyba sam sobie zdajesz sprawę kim jesteś, to pierwszy krok do podjęcia terapii i rozpoczęcia nauki samodzielnego myślenia.
Zgłoś
L................a 2012-08-12, 2:44
Polaczki to ścierwiasty narodek. Nadają się tylko do bycia walonymi w dupska przez watykańskich okupantów.
Zgłoś
T................d 2012-08-12, 3:07 2
Cytat:

Polaczki to ścierwiasty narodek. Nadają się tylko do bycia walonymi w dupska przez watykańskich okupantów.

Jesteś stracony dla tego narodu, nie godzisz się nazywać Polakiem.
Zgłoś
C................y 2012-08-12, 7:13
Polska - kraj w którym żyję, tfu, gniję,
W telewizji wciąż te same zakazane ryje,
I tak sobie myślę, że w tym kraju szykuje się rewolucja,
Nie na ulicach, w głowach, w sposobie myślenia,
W sposobie postrzega rzeczywistości, w świadomości,
To oni nas tego nauczyli,
To oni chcąc nie chcąc nas do tego przygotowali,
A przygotowywali długo, tak więc pewnego dnia
Dzieci rewolucji podniosą dumnie głowy,
Nastąpi przewrót,
Ci którzy będą w pierwszych szeregach pogryzą się o władzę,
Z tymi którzy byli w cieniu, z tymi którzy czekali,
Rewolucja zje swój ogon, historia się powtórzy,
Wszystko i nic ulegnie zmianie,
Zmieni się wszystko i nic,
Równowaga zostanie utrzymana,
To stanie się na twoich oczach,
Tuż obok ciebie,
To od ciebie zależy czy będziesz wiedział kiedy to się stanie,
Bo wiesz, to się dzieje codziennie,
Dzień w dzień w każdym mieście,
W tym pojebanym kraju,
To się nazywa walka o przetrwanie

~Gutek- Są dni (można znaleźć na YT)
Zgłoś
b................7 2012-08-12, 10:01
Teired, nie jestes centrolewicowy!! jestes zwykłym lewakiem! i lewakiem pozostaniesz! jesli młodzi wkoncu sie nie ockna to gowno bedziemy miec!
Zgłoś
Oko112 2012-08-12, 11:35
00:25 Kurwa to napewno nie w polsce ;> (droga)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem