Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:
Dziwny jest ten naród POlaków. Niby są młodzi, wykształceni z wielkich miast, a na prezydenta wybierają starego nauczyciela historii z Budy Ruskiej. Niby żyją w wolnej POlsce, a co dzień czytają w gazecie Adama Szechtera, że są katolickim bydłem. Niby POkonali komunistów, a nie wiedzą kogo, bo lustracja nigdy nie została przeprowadzona. Niby pragną dumnej POlski, a cieszą się gdy w sejmie dyndają sobie wesoło jaja byłego UBeka przebranego za babę. Niby szanują POwstańców Warszawskich, a na ich groby zapraszają człowieka, którego dziadek służył PO przeciwnej stronie. Niby POczyniono ogromne kroki, by gospodarka się rozwijała, a POdatki zostały podwyższone tak jak i wzrosła liczba urzędników o 100 000 w ciągu 5 lat. Niby jesteśmy elitą Europy, a POziom refundacji leków jest dziś niższy niż w Meksyku. Niby mamy ogromne złoża gazu łupkowe, a POdpisujemy umowę na dostarczanie najdroższego gazu ziemnego na 30 lat. Niby żyjemy w bezpiecznym państwie, a każdy kto wykryje coś niewygodnego dla władzy POpełnia samobójstwo.
to ja napisze twoim stylem dziwne sa komentarze takich POjebow jak ty ktorzy Potracili proces myslenia wskutek Pochrzanienia mozgu przez POlityke
wiem ze jest was wiecej;] napruwaczy platformowych pseudopatriotow