Allin23 napisał/a:
Nie wiem czego sie spodziewałeś.
Spodziewałem się tego co się stało, temat się dość dobrze przyjął. Nie wiem do czego pijesz.
dobra.wróżka napisał/a:
Skoro ma być Pięknem w kontraście z Rozpadem, to dlaczego ubierasz ją w jakieś przeciętne ciuchy, pasujące kolorystycznie do reszty.
Celna uwaga. To w większości są efekty tygodniowej wycieczki po całej Polsce. Ciężko było się zorganizować z zapleczem wizażu i kompletną szatnią. Spaliśmy w busie.
ale faktycznie kontrast na części zdjęć jest niewielki
romozomo napisał/a:
Czy chcesz zrobić ze swojej partnerki kolejną "gwiazdę" pokroju natalii siwiec?
Niekoniecznie. Po prostu dzielimy hobby i spędzamy miło czas, a że efekty dosyć sporo osób uznało za miłe dla oka, to warto się podzielić z innymi. A tak ogólnie to Siwiec całkiem nieźle się oddala od początkowej opinii vide jej kariera teatralna. Osobiście nie oglądałem spektaklu, ale czytałem kilka pozytywnych recenzji.
ToPrzeciezJa napisał/a:
Aha, czyli się nie rucha i trzeba z nią chodzić. pierdole ten wątek w takim razie
Na przyszłość ostrzegam: większość kobiet, które się ruchają nawet bez chodzenia trzeba najpierw jakoś do siebie przekonać, więc radzę zawczasu wizytę w burdelu cobyś nie umarł jako prawiczek.
MalcolmX napisał/a:
W sieci najzdrowsza jest anonimowość.
Pozdrawiam z ul.Suchanka
W sieci najzdrowsza anonimowość, a potem podajesz swój adres?
mam nadzieję, że to zamierzona ironia.
nie mniej pozdrawiam byłego sąsiada. Obecnie mieszkamy na Morenie.
The_Generat napisał/a:
poza tym trzeba ją było lepiej ucharakteryzować bo może rozkład jest ale fotografia powinna to uwypuklić, podkreślić na tle piękna kupy gruzu...
winszuję pierwszego inteligentnego pocisku jaki otrzymaliśmy! Piwo.
medyklujleczywchuj napisał/a:
nie rozumiem na ki huj tacy pseudo artystę wpierdala tone filtrów że zdjęcie wygląda bardziej jak grafika komputerowa niż zdjęcie. ogarnij sie autorze i tobie podobni klikacze migawki wielcy artystę
Nie rozumiem na ki huj tacy pseudo znawcy wpierdalają tonę niekonstruktywnych opinii w oparciu o swój wątpliwy gust, ogarnij się autorze i tobie podobni klikacze klawiatury wielcy nieistotni