Chciałbym Wam zaprezentować kilka zdjęć z zrobionych ponad rok temu. Wspólnie z życiową partnerką (piękność ze zdjęć) lubimy eksplorować opuszczone obiekty. Jeśli, ktoś jest ciekaw, gdzie zostało jakieś konkretne zdjęcie zrobione to proszę o priv. Jeśli temat się przyjmie to systematycznie, będę wrzucał kolejne zestawy. Materiału mamy na co najmniej kilkanaście takich postów.
Chciałbym Wam zaprezentować kilka zdjęć z zrobionych ponad rok temu. Wspólnie z życiową partnerką (piękność ze zdjęć) lubimy eksplorować opuszczone obiekty. Jeśli, ktoś jest ciekaw, gdzie zostało jakieś konkretne zdjęcie zrobione to proszę o priv. Jeśli temat się przyjmie to systematycznie, będę wrzucał kolejne zestawy. Materiału mamy na co najmniej kilkanaście takich postów.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Fajna karynka, sadole nigdy takiej mieć nie będą
Swoją drogą masz mocną psychikę, że wrzucasz jej foty na forum dla psycholi mimo iż zdajesz sobie sprawę z tego, że do tych zdjęć będą spuszczać się sadolowi zwyrole, wszelkiej maści spermiarze i nawet do stalkingu dojść może
Nie przeszkadza mi myśl, że ktoś tarmosi do fotek mojej partnerki. Jeśli chodzi o stalking to... Faktycznie nie pomyślałem.
Czy ta Twoja sucz ciągnie gałę po same jaja? Lubi na dwa baty?
Szanowny Panie.
Bardzo bym prosił o wstrzemięźliwość w zakresie agresywności werbalnej i odstąpienie od jakże niezwykle jaskrawej w Pańskim przypadku frywolności.
Serdecznie pozdrawiam.
masz może na imię Darek?
youtube.com/watch?v=XuJnOoahHR4
Odpowiem tak: nie.
Rucha się czy trzeba z nią chodzić?
Czekamy do ślubu.
Przejrzałem te fotki, ale piękna jakoś nie dostrzegłem nigdzie...
Rozumiem. Dla mnie ona jest piękna, ale wiadomo, że nie jestem obiektywny. Dzięki za opinię!
Za te ciasteczko z dziureczką piwko!
Za ten komentarz piwko!
zrozumiałbym, gdybyś fotki ze swoja karynką wrzucił na harda, a tak to tylko kolejny temat w poczekalni ("lubimy eksplorować"
kolego na harda to my mamy filmy nie fotki...
Do autora:
Na co tyle photoshopa wciskasz w te zdjęcia? To tak hujowo wygląda że głowa mała
Nie używam wcale Photoshopa, bo dość często startuję w konkursach i jest to zakazane. Korzystam z cyfrowej ciemni Adobe Lightroom. Zdjęcia nie wiele różnią się od oryginałów. Mam dosyć spore uznanie na wielu portalach. Na PICSART ponad 100.000 followersów. Na EYEEM dwukrotnie uznano moje zdjęcia jako jedne z najlepszych w tygodniu (spośród milionów użytkowników i milionów zdjęć). Cykałem kilka ślubów, ale to nie dla mnie. Zbyt monotonne. Bardzo chętnie wytłumaczę jak wygląda obróbka zdjęć.
EYEEM
artykuł w dużej części o mnie
Rozumiem, że Pański Nick (osztykurwo) to się wziął z częstego odbierania takiej informacji od ludzi, z którymi wdał się Pan w rozmowę? Czy to może z domu? Tata obrażał mamę? Oczywiście żartuję. Wiadomo, że chodzi o zazdrość. Spokojnie drogi Panie i Pan kiedyś znajdzie partnera.
Nie obraź się, ale w tych zdjęciach nie ma nic nadzwyczajnego. Są dobre, ale nic więcej.
Dzięki za opinię! Chętnie się zrekompensuję w kolejnym temacie, może tamte przypadną do gustu.
Czy miałeś z tą dziewczyną stosunek?
Tak. Wielokrotnie. Mamy nawet dziecko. Ucinając spekulacje : Tak jest podobne do mnie.
No nie pierdol,że jestes na sadolu i masz dziewczynę
Jestem w trakcie rozwodu, więc teoretycznie mam żonę i dziewczynę. widzę, że płeć piękna w deficycie na portalu...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów