Chciałbym Wam zaprezentować kilka zdjęć z zrobionych ponad rok temu. Wspólnie z życiową partnerką (piękność ze zdjęć) lubimy eksplorować opuszczone obiekty. Jeśli, ktoś jest ciekaw, gdzie zostało jakieś konkretne zdjęcie zrobione to proszę o priv. Jeśli temat się przyjmie to systematycznie, będę wrzucał kolejne zestawy. Materiału mamy na co najmniej kilkanaście takich postów.
Chciałbym Wam zaprezentować kilka zdjęć z zrobionych ponad rok temu. Wspólnie z życiową partnerką (piękność ze zdjęć) lubimy eksplorować opuszczone obiekty. Jeśli, ktoś jest ciekaw, gdzie zostało jakieś konkretne zdjęcie zrobione to proszę o priv. Jeśli temat się przyjmie to systematycznie, będę wrzucał kolejne zestawy. Materiału mamy na co najmniej kilkanaście takich postów.
Jeśli temat się przyjmie to systematycznie, będę wrzucał kolejne zestawy. Materiału mamy na co najmniej kilkanaście takich postów
Nie nadużywaj naszej cierpliwości... lepiej iść na jakość niż ilość, zapewniam.
Nie nadużywaj naszej cierpliwości... lepiej iść na jakość niż ilość, zapewniam.
Skąd przypuszczenie, że chciałbym wrzucić słabe/średnie zdjęcia? Dla Was przygotowany mam osobny folder z najlepszymi. Poza tym nie do końca rozumiem sens Twojego postu. Proszę nie odbierz tego źle/agresywnie. Chciałbym, abyś mi wytłumaczył jak jednym zdaniem mogłem nadużyć Waszą cierpliwość? Widzę, że jesteś doświadczonym użytkownikiem i zależy mi na zrozumieniu Twojego podejścia.
Serdecznie pozdrawiam
Chciałbym, abyś mi wytłumaczył jak jednym zdaniem mogłem nadużyć Waszą cierpliwość? Widzę, że jesteś doświadczonym użytkownikiem i zależy mi na zrozumieniu Twojego podejścia.
Serdecznie pozdrawiam
Jeszcze nie nadużyłeś cierpliwości skoro to pierwszy post, informuję ze nadmiar monotematyzmu (nawet z kobietą) nie jest tutaj popularny.
Twój "urban" folder stanie się naszymi fapfolderami.
Pozdrawiam i liczę na więcej
Na wszystkim się nie znam, więc zawsze wolę doprecyzować i stawiać sprawę możliwie jasno. Nie wiem dokładnie czy wypada wrzucić w jednym poście kilkaset zdjęć. Założyłem, że nie. Mało kto będzie wdzięczny za półgodzinne scrollowanie. Na niektórych stronach przeprasza się nawet jeśli post jest za długi post. (np. 9gag) Zauważyłem, że niektórzy załączają resztę fotek w komentarzach. Jeśli tak się rzeczywiście powinno robić to mogę wrzucić wszystko, ale wtedy dużo ciężej byłoby mi ewentualnie udzielić informacji na priv co do lokalizacji i sposobu wejścia do obiektu.
Serdecznie pozdrawiam
Jeszcze nie nadużyłeś cierpliwości skoro to pierwszy post, informuję ze nadmiar monotematyzmu (nawet z kobietą) nie jest tutaj popularny.
No i gitarra! Sprawa jasna. będę wrzucał też bez modelki.
Pozdrawiam!
Fotki fajne, mysle, ze wypowiem sie za wiekszosc sadoli - wrzuc jeszcze cycki i bedzie gitara
Oczywiście mam też i takie, ale to na prywatny użytek. Chyba, że modelka się zgodzi...
@Autor
Twój "urban" folder stanie się naszymi fapfolderami.
Pozdrawiam i liczę na więcej
no i na taką reakcję liczyłem! Przekażę wyrazy uznania mojej Pani.
Swoją drogą masz mocną psychikę, że wrzucasz jej foty na forum dla psycholi mimo iż zdajesz sobie sprawę z tego, że do tych zdjęć będą spuszczać się sadolowi zwyrole, wszelkiej maści spermiarze i nawet do stalkingu dojść może
Na co tyle photoshopa wciskasz w te zdjęcia? To tak hujowo wygląda że głowa mała
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów