📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kenneth "Kenny" Bednarek (ur. 14 października 1998 w Tulsie) – amerykański lekkoatleta specjalizujący się w biegach sprinterskich
To że ma puma to nie znaczy że polak, za granicą też noszą ciuchy z pumy
Kurwa jak można się urodzić 1998r? przecież jak była powódź w 97 to byłem w ósmej klasie
Kurwa jak można się urodzić 1998r? przecież jak była powódź w 97 to byłem w ósmej klasie
Nazwisko właściciela jest wypisane gdyby murzyn się zgubił. Z drugiej strony pewnie jet nr telefonu.
Tylko dziwne się wabi: puma
Bardzo lubię lekkoatletykę, stąd znam całą prawdziwą historię: w US&A mieszkała babcia z Polski, była kiedyś na wycieczce w ZOO. Akurat była świadkiem gdy opiekunowie złapali w siatkę dwie małe małpki. Chłop wziął szpadel i pierdolnął jednej z małpek przez łeb, kobita zawołała "Co wy robicie?!" [po amerykańsku (bo umiała)], człowiek odpowiedział, że to małpy bliźniaki i że są bardzo agresywne i nic z nich nie będzie. Babcia z Polski powiedziała, że ma rękę do zwierząt i żeby się zlitowali nad drugą i dali jej pod opiekę. Tak się stało. Babka zabrała małpkę do siebie, następnie zamówiła pocztą lotniczą z Polski prawdziwy kabel od prodiża i prała małpę po pysku ile wlezie dzień w dzień. Gdy małpa trochę podrosła zaczęła uciekać przed kablem, uciekała tak szybko, aż babcia pomyślała, że sprzeda ją do reprezentacji. No i tak biega, tylko przed każdym biegiem trener musi wyciągnąć z torby sportowej babciny kabel i trochę postraszyć szympansa.
adresówka tzw.
Angel napisał/a:
Nazwisko właściciela jest wypisane gdyby murzyn się zgubił. Z drugiej strony pewnie jet nr telefonu.
adresówka tzw.
Jebaniec zmienił zawód i kolor skóry? Zawsze myślałem, że jest biały i śpiewa jakieś chujowe reggae...
Zbysław napisał/a:
To ty gówniarzem jesteś. Ja do matury zaczynałem się szykować. A kiedyś w hameryce, jak ktoś miał szczęście to nosił skórę z pumy.
kris1978 napisał/a:
Stary dziad i gówniarzeria. Ideał leży pośrodku!„Kurwa jak można się urodzić 1998r? przecież jak była powódź w 97 to byłem w ósmej klasie”
To ty gówniarzem jesteś. Ja do matury zaczynałem się szykować.
majeńka napisał/a:
Stary dziad i gówniarzeria. Ideał leży pośrodku!
Ideał to stary dziad. Wg przysłowia: Im człowiek starszy to korzeń twardszy
Gówno zawsze i wszędzie będzie takie same.
Zbysław napisał/a:
k***a jak można się urodzić 1998r? przecież jak była powódź w 97 to byłem w ósmej klasie
pomyśl że bywają pojeby co się w 2017 urodziły
Powinien się nazywać CZARNECKI.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów