Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kriski 2024-05-10, 22:08 5
Kenneth "Kenny" Bednarek (ur. 14 października 1998 w Tulsie) – amerykański lekkoatleta specjalizujący się w biegach sprinterskich
Zgłoś
Z................w 2024-05-10, 22:11 19
To że ma puma to nie znaczy że polak, za granicą też noszą ciuchy z pumy

Kurwa jak można się urodzić 1998r? przecież jak była powódź w 97 to byłem w ósmej klasie
Zgłoś
~Angel 2024-05-10, 22:24 89
Nazwisko właściciela jest wypisane gdyby murzyn się zgubił. Z drugiej strony pewnie jet nr telefonu.
Tylko dziwne się wabi: puma

Zgłoś
T3RMINATOR 2024-05-10, 22:28 2
Został adoptowany w dzieciństwie, wraz z bratem bliźniakiem Lanem, przez mającą polskie korzenie Mary Ann Bednarek
Zgłoś
dżonyłojlker 2024-05-10, 22:41 15
Bardzo lubię lekkoatletykę, stąd znam całą prawdziwą historię: w US&A mieszkała babcia z Polski, była kiedyś na wycieczce w ZOO. Akurat była świadkiem gdy opiekunowie złapali w siatkę dwie małe małpki. Chłop wziął szpadel i pierdolnął jednej z małpek przez łeb, kobita zawołała "Co wy robicie?!" [po amerykańsku (bo umiała)], człowiek odpowiedział, że to małpy bliźniaki i że są bardzo agresywne i nic z nich nie będzie. Babcia z Polski powiedziała, że ma rękę do zwierząt i żeby się zlitowali nad drugą i dali jej pod opiekę. Tak się stało. Babka zabrała małpkę do siebie, następnie zamówiła pocztą lotniczą z Polski prawdziwy kabel od prodiża i prała małpę po pysku ile wlezie dzień w dzień. Gdy małpa trochę podrosła zaczęła uciekać przed kablem, uciekała tak szybko, aż babcia pomyślała, że sprzeda ją do reprezentacji. No i tak biega, tylko przed każdym biegiem trener musi wyciągnąć z torby sportowej babciny kabel i trochę postraszyć szympansa.

Angel napisał/a:

Nazwisko właściciela jest wypisane gdyby murzyn się zgubił. Z drugiej strony pewnie jet nr telefonu.
Tylko dziwne się wabi: puma

adresówka tzw.
Zgłoś
żmij 2024-05-10, 22:42 22
Taki z niego Polak, jak z Flodzi baba.
Zgłoś
Janko 2024-05-10, 22:56 4
Profanacja polskiego nazwiska
Zgłoś
Baronessa 2024-05-10, 23:00 9
Jebaniec zmienił zawód i kolor skóry? Zawsze myślałem, że jest biały i śpiewa jakieś chujowe reggae...
Zgłoś
k................8 2024-05-11, 0:01
Zbysław napisał/a:

Kurwa jak można się urodzić 1998r? przecież jak była powódź w 97 to byłem w ósmej klasie

To ty gówniarzem jesteś. Ja do matury zaczynałem się szykować. A kiedyś w hameryce, jak ktoś miał szczęście to nosił skórę z pumy.
Zgłoś
majeńka 2024-05-11, 0:04
kris1978 napisał/a:

„Kurwa jak można się urodzić 1998r? przecież jak była powódź w 97 to byłem w ósmej klasie”
To ty gówniarzem jesteś. Ja do matury zaczynałem się szykować.

Stary dziad i gówniarzeria. Ideał leży pośrodku!
Zgłoś
k................8 2024-05-11, 1:09 2
majeńka napisał/a:

Stary dziad i gówniarzeria. Ideał leży pośrodku!

Ideał to stary dziad. Wg przysłowia: Im człowiek starszy to korzeń twardszy
Zgłoś
PsikutaBezS 2024-05-11, 5:03
Gówno zawsze i wszędzie będzie takie same.
Zgłoś
Kurakk 2024-05-11, 5:27 3
Zbysław napisał/a:

k***a jak można się urodzić 1998r? przecież jak była powódź w 97 to byłem w ósmej klasie

pomyśl że bywają pojeby co się w 2017 urodziły
Zgłoś
John_Yonderbrack 2024-05-11, 8:17
Powinien się nazywać CZARNECKI.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem