Black Snake napisał/a:
evilferber, myślisz, że jesteś fajny bo z miasta? A powiem ci, że mieszkam w rejonie najbardziej rozwiniętych miast w Polsce. "Kozak w necie, pizda w świecie". Tak bardzo chcesz się bić? Ok, przyjedź do Katowic, myślisz, że będę bał się takiego gnojka? Pewnie dalej w gimnazjum siedzisz. A do czasu zanim przyjedziesz idź i przypakuj, bo od tego siedzenia na kompie pewnie nie masz już mięśni. I uprzedzam twój następny napinający post. Nie, nie mam kompleksów i uprawiam sporty. Przynajmniej 3x w tygodniu do 6.
Wogle nie trafiłeś z moją analizą psychologiczną, jednakże pragne zaznaczyć, że po ilości błędów jakie zrobiłeś nie jesteś bardzo głupi. Tak więc zastanów się... Po co chwalisz mi się, że uprawiasz jakieś tam sporty, skoro na podstawie tego co nazwałeś "biciem" można śmiało stwierdzić, że ze sztukami walki to Ty wogle styczności nie masz? Stary, gra w szachy i w badminton'a nie pomoże Ci w walce ze mną. Wogle... Jak wielkim musisz być frajerem, skoro nic o mnie nie wiesz, a zakładasz ile mam lat, czym się zajmuję i jaką mam posturę na podstawie mojej jednej wypowiedzi. Strasznie się upokorzyłeś...