Maly jamnik a jadowity jak forifter , szwagier !
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mały, chudy, ale byk.
Nie pierdoli się jak widać.
Nie pierdoli się jak widać.
ta kura jak kondon świeżo zdjęty z chuja wygląda
Spaliłbym chuja w piecu. Mowa oczywiście o właścicielu, bo nawet własny pies go nie szanuje.
Skad ludziom biora sie takie glupie pomysly?
Jamniki są takie pojebane właśnie :d
Jakbym swojego widział...
Jakbym swojego widział...
@up
pierdolisz farmazony, mam czarnego jamniola i muszę powiedzieć ze mój stary tez ma jakieś głupie zagrywki do psa to pies sie z nim nie pierdoli, rozjebał mu już dużego palca u stop i wargę mu upierdoli ale tylko dlatego ze go stary drażnił, a mnie i moja matkę jakoś nie rusza i mogę mu nawet kość z miski zajebać jak ją je, także jak szczujesz psa i się z nim głupio bawisz to się nie dziw ze gryzie rękę która go karmi, szczerze mówiąc tez by mnie wkurwiało jakby ktoś mi żarciem w ryj rzucił
zresztą widać że psisko wiekowe i jedyne o czym marzy to wyjebać się w tym kojcu i wyspać a właściciel to chyba jakieś ADHD ma
pierdolisz farmazony, mam czarnego jamniola i muszę powiedzieć ze mój stary tez ma jakieś głupie zagrywki do psa to pies sie z nim nie pierdoli, rozjebał mu już dużego palca u stop i wargę mu upierdoli ale tylko dlatego ze go stary drażnił, a mnie i moja matkę jakoś nie rusza i mogę mu nawet kość z miski zajebać jak ją je, także jak szczujesz psa i się z nim głupio bawisz to się nie dziw ze gryzie rękę która go karmi, szczerze mówiąc tez by mnie wkurwiało jakby ktoś mi żarciem w ryj rzucił
zresztą widać że psisko wiekowe i jedyne o czym marzy to wyjebać się w tym kojcu i wyspać a właściciel to chyba jakieś ADHD ma
moja ciotka miała kiedyś takiego skurwiela. Menda nic tylko dał mordę i wkurwiał wszystkich co jakaś impreza [np: imieniny] to ta pizda pod stół i drze morde... mowa oczywiście o wujku Józku po alkoholu.
Xenomorph08 napisał/a:
ta kura jak kondon świeżo zdjęty z chuja wygląda
Uff, nie tylko mi się to tak skojarzyło! Jest jeszcze chociaż jedna osoba tak skrzywiona jak ja
bonCziki napisał/a:
@up
mój stary tez ma jakieś głupie zagrywki do psa to pies sie z nim nie pierdoli, rozjebał mu już dużego palca u stop i wargę mu upierdoli ale
Mam wrażenie, że Twój tato dziwnie się bawi z tym psem.
Robster napisał/a:
Spaliłbym chuja w piecu. Mowa oczywiście o właścicielu, bo nawet własny pies go nie szanuje.
Nie sraj gównem .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów