Kolejny odcinek programu na temat najwyższej ligi w Polsce!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nelbox ty żałosny jesteś
"Kolejny odcinek programu na temat najwyższej ligi w Polsce! "
przeczytałem to i myslałem ze kartofliska.pl cos nowego pusciły...
przeczytałem to i myslałem ze kartofliska.pl cos nowego pusciły...
Zanim ktoś napisze, że rugby to jedyny sport zespołowy dla prawdziwych twardzieli, to niech lepiej obejrzy mecz futbolu australijskiego
Jaranie się...
@nelbox Proszę, masz tu dwa piwka, a teraz idź sobie zwal do nich.
@up Proszę cię, ile można? Za pierwszym razem ten tekst był śmieszny, za drugim też. Ale teraz możesz już wyp... grzecznie opuścić ten temat.
@up Proszę cię, ile można? Za pierwszym razem ten tekst był śmieszny, za drugim też. Ale teraz możesz już wyp... grzecznie opuścić ten temat.
może i w tym sporcie Polacy będą miszczami
Widzę że tu wypowiadają się tylko pizdeczki które na swoim koncie maja puchar wójta w szachach
chciałbym zauważyć jak w 2;38 kolega w białym ładnie sie poskładał hah
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów