📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale trzeba być niedowartościowanym gamoniem życiowym żeby kogoś takiego nagrywać ; x rozumiem smiechy śmiechami ale kurwa nagrywać po co? Rozumiem jak bym znał gościa to moze i bym śmiechnał tak to dla mnie bez wartościowy filmik
Tupolew-o czyli w smoleńsku.
typowy dostawca przygłup
Beke z michnika to rozumiem, podobno łoi tyle wódy bo po niej sie nie jąka, niestety ma omamy i wszedzie widzi faszyzm wtedy.
Wyczuwam leczenie własnych kompleksów u nagrywającego, to podwójnie żałosne.
"Dzię dobryy, ja taki chłopaczek jestem, pytam beztrosko i dziwnych ludzi filmuję, rozrywkę mam tanią, elo"
życzył bym ci że by twoje dzieci tak miały, ale co one biedne winne że ojca przygłupa mają ? więc tradycyjnie wielki murzyński ci w odbytora
Za mało ukradł to się jąka. Jakby ukradł tyle co owsiak to by przestał się jąkać.
Wiatru nie ma to czemu on się tak jąka? :/
Kolega miał po prostu nadzieję, na stworzenie internetowej legendy, nie do końca rozkminił, co się jego fanom podoba.
Velture napisał/a:
Za mało ukradł to się jąka. Jakby ukradł tyle co owsiak to by przestał się jąkać.
Naprawdę, mógłbyś czasem pomyśleć zanim coś napiszesz. Spróbuj takiej metody - napisz komentarz, ale nie wysyłaj. Idź gdzieś, przejdź się, zajaraj szluga, wróć i przeczytaj jeszcze raz. Potem skasuj, wyłącz komputer i uderz głową o ścianę kilkanaście razy.
Chuj wie czy to pomoże, ale na pewno Ci nie zaszkodzi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów