📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wybaczie, ale skazałbym takich wieśniaków na śmierć. Lubisz zapierdalać - zapierdalaj na torze.
Takiego chuja jak by miał wypadek to nie ratować a jeszcze dobić.
@sebe13, żeby na ten tor dojechać trzeba wydać kupę kasy na paliwo, bo jak się nie mylę to jest parę takich torów w Polsce więc na ból dupy polecam maść !
Całe szczęście że nam trochę drogi po robili bo traktorami by tak nie zapierdalali
Tak długo jak zwykli uczestnicy drogi będą pośród tych amatorów szybkich prostych tak długo będę przeciwko takim wyścigom. Koło odpadnie, zasłabnie z podniecenia, pęknie opona, hamulce wysiądą i nie daj Boże zabierze ze sobą kogoś z tego świata.
@Beszczel
Nie pierdol! Jak kogoś stać na takie auta to powiedz mi, że ogromnym wydatkiem będzie jazda na tor. Poza tym powiedz mi, co jest cenniejsze od ludzkiego życia ?
Nie pierdol! Jak kogoś stać na takie auta to powiedz mi, że ogromnym wydatkiem będzie jazda na tor. Poza tym powiedz mi, co jest cenniejsze od ludzkiego życia ?
Bogate dzieci "biznesmenów" i dorobkiewiczów, nie wiedzą co z wolnym czasem i pieniędzmi robić.
filmik o mistrzach prostej. nie ma czym sie jarac, nawet malpe nauczysz dawac w pizde na prostej.
7 tysięcy obrotów i kierownica trzymana jedną ręką. Wróżę krótką karierę w motorsporcie.
ta pseudo muzyka idealnie określa ich osoby.
kolejne pojeb..y , bogate dzieci się bawią Bez Mógzu
Jakbym miał wybór, pięć złotych albo twoje życie, wybrał bym pięć złotych. Sorry, ale nie interesuje mnie niczyje życie, jeżeli ten ktoś nie jest mi bliski. Zwierzątka mnie jeszcze mniej interesują. Taka znieczulica. Coś jak tu:
Przede wszystkim, oni jeżdżą bo drogach szybkiego ruchu, autostradach i obwodnicach Krakowa, no i oczywiście świeżo odnowionych drogach takich jak ta przy Bonarce, poza tym, widać jeździli koło godziny 22-4 w nocy. Dlaczego? Każdy kto choć raz jeździł po Krakowie wie, że takie auta przy takich prędkościach na TAKICH JEBANYCH DZIURACH WSZĘDZIE by się po prostu połamały, ale wie także, że Kraków od 6-7 rano do godziny 21 to jeden wielki, pieprzony korek.
Jakbym miał wybór, pięć złotych albo twoje życie, wybrał bym pięć złotych. Sorry, ale nie interesuje mnie niczyje życie, jeżeli ten ktoś nie jest mi bliski. Zwierzątka mnie jeszcze mniej interesują. Taka znieczulica. Coś jak tu:
Przede wszystkim, oni jeżdżą bo drogach szybkiego ruchu, autostradach i obwodnicach Krakowa, no i oczywiście świeżo odnowionych drogach takich jak ta przy Bonarce, poza tym, widać jeździli koło godziny 22-4 w nocy. Dlaczego? Każdy kto choć raz jeździł po Krakowie wie, że takie auta przy takich prędkościach na TAKICH JEBANYCH DZIURACH WSZĘDZIE by się po prostu połamały, ale wie także, że Kraków od 6-7 rano do godziny 21 to jeden wielki, pieprzony korek.
żebyś swoją matkę przejechał tym kurwa przedłużeniem penisa synusiu tatusia
Spinacie się bo pewnie jeździcie kurwa Priusem. Życzę każdemu przejażdżki mocnym autem takim V6,V8 z co najmniej 6 6-7s do setki, żebyście poczuli ten piękny dźwięk, to wciśnięcie w fotel. Żeby kogoś to nie jarało to trzeba być mega cipą. Chłopaki śmigają późno w nocy i stanowią mniejsze zagrożenie nić niejedna pizda z nosem przy szybie ''zapierdalająca'' 50km/h. Poza tym droga hamowania w większości z tych bryk ze 100 jest taka jak starych aut z 50 Moim zdaniem chłopaki zdrowo zapierdalają bo trzeba zapierdalać!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów