📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:51
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
matka szybsza niż bezpiecznik
Aż mi si przypominają stare czasy z podstawówki, gdy jaruzelski był sekretarzem KC. Klasa IV, zmiana popołudniowa, w ten sposób skracaliśmy sobie w zimie lekcje, po 15 popołudniu już robiło się szarawo. Kumpel miał wtyczke z połączonymi wtykami plus minus. A korków nie miał kto wbić, bo o tej porze woźny był już napierdolony jak messerschmitt.
No i ucięte w najlepszym momencie, akcja dopiero się rozkręcała.
twójstary1969 napisał/a:
matka szybsza niż bezpiecznik
Ty kurwa, faktycznie szwagier
Longstory:
Ja tak zrobiłem gdy miałem kilka lat. Rozebrałem na części pierwsze (zresztą ze wszystkim tak robiłem) zabawkowy samochód, taki długości ja wiem z 40 cm. Miał plastikowe koła połączone metalowymi osiami. Wyjąłem taką oś i wsadziłem do dziurki (zboki), pierdolnęło mnie jak skurwesyn i już w takim wieku nauczyłem się szacunku do elektryczności.
Shortstory:
Gdyby jakiemuś pomysłowemu szwagrowi przyszło do głowy tak się bawić to przewody trzymać jedną dłonią i siedzieć na drewnianym krześle z nogami w górze..., a tak na serio, jeśli czyta to jakiś dzieciak, a na 100% tu wchodzą, to:
Nigdy tego nie róbcie!
Chyba wybrał bym jebniecie prądem na miejscu młodego ,słysząc głos matki
Kolejny syf z kwejka i komentarze z kwejka, chyba sadistic szoruje po dnie
Emilian89 napisał/a:
Kolejny syf z kwejka i komentarze z kwejka, chyba sadistic szoruje po dnie
ja ten film wczoraj z identycznymi komentarzami widziałem na jebzdzidy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów