📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
No i potem mamy takie gówna, które niby "wyprodukowano w Polsce", a jednak jakby to żółtki robiły
Wólka kosowska to siedlisko przekrętów i mafii gospodarczej, w końcu ktoś się za to bierze.
Wodę mają, pomieszczenia klimatyzowane. Czego więcej chcieć.? Trochę chujowo robili, dali by im żreć, dołożyli pare złotówek a oni napierdalaliby jak male przecinaki co najlepsze zadowoleni.
I chuj, przynajmniej wyprodukowane w PL haha
rudikopf napisał/a:
Wpuściliście to macie...Chuj wam w dupę wszystkim...
Co Ty pierdolisz baranie?
Byłem tam jako kierowca po towar, jest przemiał jak skurwysyn i co chwilę azjatyckie żarcie. Z resztą całkiem nieźle, zwłaszcza pies na ostro
Cytat:
Polka, właścicielka szwalni, zabrała im paszporty uniemożliwiając wyjazd.
Gdzie w twoim źródle jest napisane że to była Polka? Manipulatorze pierdolony
FalconNam napisał/a:
Prawidłowo. Polska dla Polaków, jebać wszelakie gówno innej maści, piwo dla tej laski
Odezwał się pierdolony hipokryta z zagranicznym nickiem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów