📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja się zawsze zastanawiam, co to za głupie tłumaczenie "zabrała paszport"? No i ci z tego? To nie Korea Pn. Koś wsadzają za brak paszportu? Chyba nie, jak zgłosiliby na policji nie byłoby problemu.
no ale wtedy żaden niedojeb nie napisałby w necie "polski obóz pracy"
POLACY "Naród wspaniały tylko ludzie kurwy"
Prawidłowo. Polska dla Polaków, jebać wszelakie gówno innej maści, piwo dla tej laski
donkapusta napisał/a:
jak zgłosiliby na policji nie byłoby problemu.
Najpierw muszą się zgłosić do swojej ambasady, żeby potwierdzić tożsamość i dostać wtórnik paszportu. Jeśli przebywają w Polsce legalnie, tzn wiza nie straciła ważności. Prawdopodobnie w tej pracy przymusowej mieli lepsze warunki, niż w Wietnamie, dlatego nikt nie starał się zbytnio uciekać.
Bardzo przedsiębiorcza pani, gratuluję pomysłowości.
Jedna kobieta zabrała paszporty milionowi Azjatów. Miała widocznie duże bajcepsy.
Co to za pierdolenie? To w końcu azjatka, pracownica wietnamca zabrała paszporty czy jak?
Wiem co to wólka kosowska bo X razy tam byłem i nie ma tam Polaków.
To skośne same są. Jeśli polka to słup i nic więcej.
Zresztą szkoda mi się produkować. Kto widział ten wie.
To skośne same są. Jeśli polka to słup i nic więcej.
Zresztą szkoda mi się produkować. Kto widział ten wie.
No to na zachodzie będą musieli skorygować podręczniki do historii. Oprócz Auschwitz, Majdanka itp. Muszą do polskich obozów dopisać Wólkę.
Co za bzdury, jakoś o mojej pracy nic nie piszo na internetach a też jest obóz, i to kurwa nie byle jaki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów