📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Ja się zawsze zastanawiam, co to za głupie tłumaczenie "zabrała paszport"? No i ci z tego? To nie Korea Pn. Koś wsadzają za brak paszportu? Chyba nie, jak zgłosiliby na policji nie byłoby problemu.
no ale wtedy żaden niedojeb nie napisałby w necie "polski obóz pracy"
POLACY "Naród wspaniały tylko ludzie kurwy"
Prawidłowo. Polska dla Polaków, jebać wszelakie gówno innej maści, piwo dla tej laski
donkapusta napisał/a:
jak zgłosiliby na policji nie byłoby problemu.
Najpierw muszą się zgłosić do swojej ambasady, żeby potwierdzić tożsamość i dostać wtórnik paszportu. Jeśli przebywają w Polsce legalnie, tzn wiza nie straciła ważności. Prawdopodobnie w tej pracy przymusowej mieli lepsze warunki, niż w Wietnamie, dlatego nikt nie starał się zbytnio uciekać.
Bardzo przedsiębiorcza pani, gratuluję pomysłowości.
Jedna kobieta zabrała paszporty milionowi Azjatów. Miała widocznie duże bajcepsy.
Co to za pierdolenie? To w końcu azjatka, pracownica wietnamca zabrała paszporty czy jak?
Zresztą szkoda mi się produkować. Kto widział ten wie.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
To skośne same są. Jeśli polka to słup i nic więcej.
Zresztą szkoda mi się produkować. Kto widział ten wie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów