Spróbuj SYPCIEJ
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zajebisty jest. I biały. Zatem zajebisty dwa razy.
Nie chce nic mowic ale napierdalac jak popazany to '' rap '' ale muzyka ktora nie ma przeslana lub o czyms nie jest szalu nie robi bo kogo to kurwa obchodzi ze on nie wciaga kresek? Albo ze liczy sie szacunek ludzi ulicy? Jak dla mnie kaliber 44 spiewal o czyms historia byla zawarta bylo o czym sluchac nie mowie o + i -...
W 1:15 już pewnie się gimbus porzygał. @wawol: busta rhymes break ya neck
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Zauważyłem, że tematyką większości piosenek hip hop'owych jest samo rapowanie.
Nie uważam, że jest zajebisty, ale wy gimbusy ciśniecie bez sensu, bo po prostu zazdrościcie chłopakowi. Tak mi się coś wydaje.
Najpierw wyciągnij te kluchy z ryja ... później śpiewaj ale wolniej i wyraźniej bo nie wychodzi ci.
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
to daj film jak ty zapierdalasz a nie obrażasz białeg (1piwo) rapera (1piwo) z wadą wymowy (10 piw)...
tylko dawaj SYPCIEJ
to daj film jak ty zapierdalasz a nie obrażasz białeg (1piwo) rapera (1piwo) z wadą wymowy (10 piw)...
tylko dawaj SYPCIEJ
Każdy, kto podporządkowuje się niesprawiedliwemu prawu, ponosi odpowiedzialność za to wszystko, co jest tego konsekwencją. Toteż jeżeli prawo i sprawiedliwość są w konflikcie, musimy wybrać sprawiedliwość i nieposłuszeństwo wobec prawa.
GrubSon - Lancuch Rymow (RMX)
Sybciej? Macie sybciej i do tego orginał a nie jakiś zje bany lamer oO
Sybciej? Macie sybciej i do tego orginał a nie jakiś zje bany lamer oO
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów