wykonał trick 'broke arm 360'
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Aż poczułem te dziwne uczucie skrętu w jądrach... Dzięki Ci za to !
słabe kości, za mało danonków
Coś te "Ałaaa" nie specjalnie mi brzmi jak "kurwaaa!", więc skąd wiesz, że to Polska?
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Black Snake napisał/a:
Coś te "Ałaaa" nie specjalnie mi brzmi jak "kurwaaa!", więc skąd wiesz, że to Polska?
Ze źródła.
to 'ałaaaa' zabrzmiało bardzo polsko
Black Snake napisał/a:
A kto powiedział, że krzyczy się tylko w Polsce? To słowo staje się międzynarodowym okrzykiem wyrażającym emocje Nie wierzysz? Idź do jakiegoś pub'u w irlandii, szwecji, niemczech etc. a się przekonasz
Azazel91 napisał/a:
@Bad-Motherfucker
Jedyne o czym wtedy się przekonasz to o tym że polscy emigranci są wszędzie.
To też, ale jeśli widzę hindusa, czy negatywa krzycącego "kułwa, kułwa" to chyba mam pewność iż osobnik nie jest Polakiem, a tylko miał bezpośredni czy też pośredni kontakt z polską kulturą/językiem Już duużo widziałem, w różnych miejscach w "ojropie". Niech ktoś poleje
"-Kuuuurwa!
-Nic ci nie jest?"
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów