Wczoraj przez chwilę zwątpiłem w Polski system sprawiedliwości gdy usłyszałem, że “Pruszków” to w sumie niewinne chłopaki i nie ma sensu ich trzymać za kratkami. Na szczęście dziś skazany został 19-latek, przy którym znaleziono 0,3g marihuany, więc znów czuję się bezpiecznie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
makronom napisał/a:
No i na co go skazali? Skazanie skazaniu nierówne.
Na jebanie przez proboszcza w dupę.
up
Nie wnikam w to, z kim Cię zamknęli za Twoje gramy. I nie pamiętam, żebym Cię o to pytał.
Nie wnikam w to, z kim Cię zamknęli za Twoje gramy. I nie pamiętam, żebym Cię o to pytał.
@makronom
Wyrok to wyrok... nawet jeśli zawiasy to na pewno mu w niczym to nie pomoże. Nie mówiąc już co się stanie jak znów go złapią.
Wyrok to wyrok... nawet jeśli zawiasy to na pewno mu w niczym to nie pomoże. Nie mówiąc już co się stanie jak znów go złapią.
no to po co nosi przy sobie? niech se pali w domu...
Mam nadzieję, że będą łapać coraz więcej tych cwaniaczków narkomanów
@up
Przecież mowa jest o marihuanie, a nie o narkotykach
mitrus80, ale żeby zapalić w domu, to najpierw musi iść kupić.
Przecież mowa jest o marihuanie, a nie o narkotykach
mitrus80, ale żeby zapalić w domu, to najpierw musi iść kupić.
makronom napisał/a:
I nie pamiętam, żebym Cię o to pytał.
A pamiętasz, że pytałeś w poście na forum publicznym?
No to ci przypomnę:
makronom napisał/a:
No i na co go skazali? Skazanie skazaniu nierówne.
Poważnie - zainwestuj w jakieś witaminy - bo kurwa nie wiesz z czego żyjesz.
@BongMan, ja to Ciebie już dawno rozgryzłem, Ty se coś wpiszesz na sadolu niby pół żartem pół serio... i myślę, że Ty wogóle nie rozumiesz tego, co sie dzieje pod spodem. Ludzie nie łapią nigdy, że sarkazm, że ironia. Ludzie na 100% łapią wyrazy do swoich ograniczonych umysłów i jest gówno burza.
Kiedyś myślałem, że Ty tak celowo, ale widzę, że Ty po prostu też nie kumasz bazy wpisujesz byle co i się zaczyna....
Kiedyś myślałem, że Ty tak celowo, ale widzę, że Ty po prostu też nie kumasz bazy wpisujesz byle co i się zaczyna....
voidinfinity, Dobrze wiem, kogo pytałem i nie byłeś to Ty. Nawet jeśli to jest publiczne forum, to nawet dla Ciebie wyłapanie takiego faktu nie powinno stanowić problemu. Na pewno witaminki, które tak polecasz bardzo w tym pomagają. Informuję Cię o tym po fakcie i teraz już będziesz wiedział, nie musisz dziękować.
Widzisz, pytania są zwykle kierowane do ludzi, o których można domniemywać, że znają odpowiedź. Skoro Bong umieszcza temat, to prawdopodobnie coś wie, chociaż jak ktoś wyżej pisał, to jest to jednak jeden z jego sucharów - dlatego go pytam - a jeśli Ty umieszczasz odpowiedź na poziomie gimbazy, to prawdopodobnie chuja o tym wiesz. Na szczęście prawdopodobnie wiesz jednak, że pytanie o cokolwiek ludzi, którzy chuja wiedzą nie ma sensu. Proszę więc łaskawie, żebyś się z łaski swojej odzywał z sensem albo wcale.
Pozdrawiam.
ErniRWL, niezupełnie, samo wydanie wyroku oznacza tylko fakt bycia skazanym (rejestracja skazania w Krajowym Rejestrze Karnym, możliwość popełnienia nastąpnego przestępstwa już w warunkach recydywy i ostrzejsze ukaranie za przyszłe czyny), niekoniecznie musi się to łączyć z orzekaniem kary, a tym bardziej pozbawienia wolności, w zawieszeniu, czy bez. Równie dobrze facet mógł dostać tzw. ograniczenie wolności w formie np. prac społecznych, czy grzywnę, albo żadne z wymienionych Co nie zmienia faktu, że dowalenie takiemu wyroku karnego za 0,3 g to byłoby przegięcie, ale niestety nasze prawo pozwala na takie jaja i takie wyroki już zapadały.
Widzisz, pytania są zwykle kierowane do ludzi, o których można domniemywać, że znają odpowiedź. Skoro Bong umieszcza temat, to prawdopodobnie coś wie, chociaż jak ktoś wyżej pisał, to jest to jednak jeden z jego sucharów - dlatego go pytam - a jeśli Ty umieszczasz odpowiedź na poziomie gimbazy, to prawdopodobnie chuja o tym wiesz. Na szczęście prawdopodobnie wiesz jednak, że pytanie o cokolwiek ludzi, którzy chuja wiedzą nie ma sensu. Proszę więc łaskawie, żebyś się z łaski swojej odzywał z sensem albo wcale.
Pozdrawiam.
ErniRWL, niezupełnie, samo wydanie wyroku oznacza tylko fakt bycia skazanym (rejestracja skazania w Krajowym Rejestrze Karnym, możliwość popełnienia nastąpnego przestępstwa już w warunkach recydywy i ostrzejsze ukaranie za przyszłe czyny), niekoniecznie musi się to łączyć z orzekaniem kary, a tym bardziej pozbawienia wolności, w zawieszeniu, czy bez. Równie dobrze facet mógł dostać tzw. ograniczenie wolności w formie np. prac społecznych, czy grzywnę, albo żadne z wymienionych Co nie zmienia faktu, że dowalenie takiemu wyroku karnego za 0,3 g to byłoby przegięcie, ale niestety nasze prawo pozwala na takie jaja i takie wyroki już zapadały.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów