We Francji ubogacony
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
We Francji ubogacony
Elegancko, polaczki też muszą być ubogacane trochę by poznać w końcu zachodniej kultury trochę, czas wystawić nos ponad swoje Robakowo i liznąć świata szerokiego trochę
Klepali go z otwartej jak dziewczynkę
Ile jeszcze razy to będzie na sadisticu ? Ale autorowi trzeba przyznać, że nie dziwię się, bo ktoś chujowo otagował.
dgfdfg napisał/a:
Elegancko, polaczki też muszą być ubogacane trochę by poznać w końcu zachodniej kultury trochę, czas wystawić nos ponad swoje Robakowo i liznąć świata szerokiego trochę
Akurat tutaj nie trafiłeś, bo właśnie "Polaczek" jak to nazwałeś, pokazał jaja i się nie dał bandzie dzikusów.
2/10, bo odpisałem.
To Bruksela i dworzec Gare ddu midi rocznie dochodzi tam do 3,5 tys przestepstw kryminalnych a jest to brama wjazdowa od zachodu do Belgii ten Polak to bezdomny żul zapewne tam ich wiecej jak szczurow na tym dworcu z reszta w calej Bruskeli bezdomnych Polakow w chuj
marcintutbxl napisał/a:
To Bruksela i dworzec Gare ddu midi rocznie dochodzi tam do 3,5 tys przestepstw kryminalnych a jest to brama wjazdowa od zachodu do Belgii ten Polak to bezdomny żul zapewne tam ich wiecej jak szczurow na tym dworcu z reszta w calej Bruskeli bezdomnych Polakow w chuj
pierdolnij się w ten głupi łeb .
Ja bym tutaj czarnuchowi postawił piwerko - szybciutko jebaniutki ogarnąl kto tu rządzi
Powinno się im łamać kikuty kurwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów