We Francji ubogacony
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
We Francji ubogacony
Eleganco postawcie piwo rodakowi dał se rade
Tacy są ci imigranci... oni tylko leszcze z liścia potrafią a jak nie mają przedłużenia ręki to z typowym januszem polskim przegrają itp
Nasz rodak to przy nich jak byczek, brawo dla Polaczka rodaczka.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
To film sprzed kilku lat. Jak dobrze pamiętam, to Polak złapał za rękę kieszonkowca, a temu z pomocą przyszedł cały ich gang.
Tanio skóry nie sprzedał, nie dał się i dobrze ale brak satysfakcji że tamci nie skończyli marnie
A to sprzed kilku lat.. nawet były z nim wywiady, że się nie dał czarnuchom okraść..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów