Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O! Niżej jest nazistowski homoseksualizm, nieważne piwko.
A SERIO: Nie oglądajcie, strata czasu, poświęciłem się dla was by zrecenzować to: gówno.
Tak wiem, że widownia sadisticka nie przepada za sceną kabaretową
Oj nie pierdol, możesz wrzucać wszystko (oprócz Urbana i filmów z parad pedałów, jeżeli nikt ich nie napierdala).
-.- Ooo kabaret, bardzo mi się podobało, niestety nie jestem zalogowany i nie mogę dać piwa, zobaczmy co jest niżej...
O! Niżej jest nazistowski homoseksualizm, nieważne piwko.
A SERIO: Nie oglądajcie, strata czasu, poświęciłem się dla was by zrecenzować to: gówno.
Nie wiem czy to najwyższych lotów kwintesencja Twojego intelektu, talentu recenzenta czy ironii, ale tą wypowiedzią w nostalgiczny sposób przeniosłeś mnie do czasów gdy jeszcze były 3 klasy, nie trzeba było się uczyć i denerwować nauczycieli coś na G chyba... hmm no nie ważne
Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów w recenzjach innych filmów od innych użytkowników.
Nie wiem czy to najwyższych lotów kwintesencja Twojego intelektu, talentu recenzenta czy ironii, ale tą wypowiedzią w nostalgiczny sposób przeniosłeś mnie do czasów gdy jeszcze były 3 klasy, nie trzeba było się uczyć i denerwować nauczycieli coś na G chyba... hmm no nie ważne
Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów w recenzjach innych filmów od innych użytkowników.
W nostalgiczny sposób Cię przenosiłem? No cóż, ja nie miałem zaszczytu chodzić do tej wspaniałej instytucji, kuźni wielkiego młodego pokolenia. Może dlatego nie znoszę polskich kabaretów...hmm nie wiem. Dziękuję, nie wiem jak to działa, siedzę, widzę filmik w poczekalni, - kabaret, wiem, że będzie to denny i płytki humor, włączam - denny i płytki humor, wrzucam komentarz dla użytkowników, by nie marnowali tak czasu jak ja.
Tak wiem, że widownia sadisticka nie przepada za sceną kabaretową
No nie mów, chcesz powiedzieć, że nie mają poczucia humoru? Że nie śmieszy ich dowcip intelektualny, a jedynie jak ktoś Murzynowi w łeb przypierdoli, Żydowi kopa zasadzi, albo pedała sponiewiera?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów