📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Idę nagrać odpowiedź, ciekawi mnie jego rekacja. Jakieś ciekawe pytania macie do naszego mgr. Technik Informatycznych?
Cytat:
jesteście kretynami przez których tak żadko jest coś zabawnego
Nie chciałbym być złośliwy, ale...
Ja już czekam na ujawnienie projektu " tigger101989 " choć koleś raczej nie wpadnie na takie sprytne wyjście z tego impasu
"myślicie że mnie to rusza te wasze komentarze ty chuju..."
Jakby go nie ruszało to by nie nakręcał na ten temat filmiku, tylko zbanował hejterów i tyle.
Jakby go nie ruszało to by nie nakręcał na ten temat filmiku, tylko zbanował hejterów i tyle.
art. 190 KK § 1. stanowi: "Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2."
BTW on jest chyba pedałem skoro co chwile mówi o pilnowaniu swojej dupy
BTW on jest chyba pedałem skoro co chwile mówi o pilnowaniu swojej dupy
Hahaha, trollujcie z Nami, nic tak nie wyzwala endorfin jak solidne TY CHUJU w komentarzu u debila
a to PISowiec jest ?
APEL do moderatorów YouTube
Ten filmik made my day. Tak nawiasem - po Grażynie teraz wszystkie filmiki z debilami/vlogerami (jak kto woli ich nazywać) to prowokacje ?
W filmiku o nfs (na jego kanale, jak już go obejrzycie), to wciskajcie klawisz 8
"Zastanówcie co się robicie, bo mnie to aż nie rusza" "nie róbcie takiego świństwa, bo youtube będzie zamknięty"
KOCHAM GO KURWA!
KOCHAM GO KURWA!
Widok takich ludzi napawa mnie totalnym pesymizmem...
...przykro się robi jak się pomyśli że to przyszłość narodu...
Zero samokrytyki, śmiem nawet twierdzić ze to idealny przykład zatwardziałego spedalonego megalomana.
...przykro się robi jak się pomyśli że to przyszłość narodu...
Zero samokrytyki, śmiem nawet twierdzić ze to idealny przykład zatwardziałego spedalonego megalomana.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów