📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
w ktorej minucie zaczyna plakac?
Czy na kogoś te groźby zadziałały ? Bo ja nie zasnę dzisiaj,,,boję się o swój komputer i będę go pilnował do rana żeby nikt mi na BIOS hasła nie założył,,,,wrrrrrr
cos coraz bardziej mu się głos łamie .... cos czuje ze jak tak dalej będzie dostawał pocisk na internetach, to może sie jebaniec wyhuśtać na tygrysie, albo co.... nie wygląda raczej na gościa z "mocną psychiką, zajebiscie"
Nie byłem za aborcją ale chyba zmienię zdanie bo "lepiej zapobiegać niż leczyć"
Dziś przyszła Krystyna z gazowni i powiedziała że Goździkowa miała rację.
A dla gościa z filmiku mam parę słów: Ty chuju, Ty debilu, Ty lecz się...
Dziś przyszła Krystyna z gazowni i powiedziała że Goździkowa miała rację.
A dla gościa z filmiku mam parę słów: Ty chuju, Ty debilu, Ty lecz się...
ja proponuje wydawać pozwolenia na kamery tak samo jak robi się z bronią
Hahaha połączenie trzech gier - szczególnie zwrócił moją uwagę "HOT PRUS" jakaś część gdzie jeździ się na ułanach ??
"Sami sie jebcie kurwa, a nie komentujecie takie bzdury" Sam sobie wbil kose w plecy
Ej on już skasował kilka filmików... Widzicie do czego doprowadziliście? Jesteście dumni z siebie??
Bo ja tak.
Bo ja tak.
Osobiście z jednej strony miałem polewkę, bo jeżeli to nie prowokacja, to gość jest na etapie wczesnego gimnazjum w postrzeganiu swojej osoby i własnych możliwości (plus straszliwa naiwność).
Ale komentarze na jego kanale w stylu 'Sadistic Army', 'ty chuju' itp. wskazują również jakie prymitywne towarzystwo znajduje się w internecie. Jeżeli nie potrafimy wyśmiewać niektórych zachowań inteligentnie... to to się robi ŻAŁOSNE. I tak jak tigger101989 (który już pokasował filmiki) można brać za wzór infantylizmu, to poziom zachowania w internecie, a także na Sadolu niebezpiecznie zbliża się do wyżyn akceptowalności człowieka inteligentnego.
Ale komentarze na jego kanale w stylu 'Sadistic Army', 'ty chuju' itp. wskazują również jakie prymitywne towarzystwo znajduje się w internecie. Jeżeli nie potrafimy wyśmiewać niektórych zachowań inteligentnie... to to się robi ŻAŁOSNE. I tak jak tigger101989 (który już pokasował filmiki) można brać za wzór infantylizmu, to poziom zachowania w internecie, a także na Sadolu niebezpiecznie zbliża się do wyżyn akceptowalności człowieka inteligentnego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów