18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:40
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Phallucifer 2012-09-07, 19:00
w ktorej minucie zaczyna plakac?
Zgłoś
phemous1 2012-09-07, 19:01
Czy na kogoś te groźby zadziałały ? Bo ja nie zasnę dzisiaj,,,boję się o swój komputer i będę go pilnował do rana żeby nikt mi na BIOS hasła nie założył,,,,wrrrrrr
Zgłoś
A................l 2012-09-07, 19:28 1
Ciekawe jak ją poderwał, pewnie zagroził że ją zhakuje

Zgłoś
b1ackd0g 2012-09-07, 19:41
cos coraz bardziej mu się głos łamie .... cos czuje ze jak tak dalej będzie dostawał pocisk na internetach, to może sie jebaniec wyhuśtać na tygrysie, albo co.... nie wygląda raczej na gościa z "mocną psychiką, zajebiscie"
Zgłoś
tigerqaz 2012-09-07, 19:56
Nie byłem za aborcją ale chyba zmienię zdanie bo "lepiej zapobiegać niż leczyć"
Dziś przyszła Krystyna z gazowni i powiedziała że Goździkowa miała rację.
A dla gościa z filmiku mam parę słów: Ty chuju, Ty debilu, Ty lecz się...
Zgłoś
kamillo16 2012-09-07, 20:14
ja proponuje wydawać pozwolenia na kamery tak samo jak robi się z bronią
Zgłoś
MrBaza 2012-09-07, 20:15
ty chuju
Zgłoś
ciamciara 2012-09-07, 20:22
siorbaj pisiora
Zgłoś
Verano 2012-09-07, 20:22 3
Hahaha połączenie trzech gier - szczególnie zwrócił moją uwagę "HOT PRUS" jakaś część gdzie jeździ się na ułanach ??
Zgłoś
Szaler 2012-09-07, 20:32
jak na niego patrze to mi się płakać chce...
Zgłoś
mofat6666 2012-09-07, 20:39
"Sami sie jebcie kurwa, a nie komentujecie takie bzdury" Sam sobie wbil kose w plecy
Zgłoś
mr_9mm 2012-09-07, 20:50
Ej on już skasował kilka filmików... Widzicie do czego doprowadziliście? Jesteście dumni z siebie??

Bo ja tak.
Zgłoś
Zguba 2012-09-07, 20:55 7
Osobiście z jednej strony miałem polewkę, bo jeżeli to nie prowokacja, to gość jest na etapie wczesnego gimnazjum w postrzeganiu swojej osoby i własnych możliwości (plus straszliwa naiwność).

Ale komentarze na jego kanale w stylu 'Sadistic Army', 'ty chuju' itp. wskazują również jakie prymitywne towarzystwo znajduje się w internecie. Jeżeli nie potrafimy wyśmiewać niektórych zachowań inteligentnie... to to się robi ŻAŁOSNE. I tak jak tigger101989 (który już pokasował filmiki) można brać za wzór infantylizmu, to poziom zachowania w internecie, a także na Sadolu niebezpiecznie zbliża się do wyżyn akceptowalności człowieka inteligentnego.
Zgłoś
Niflheim6 2012-09-07, 20:58
"żal mi Was jest".. No kurwa Yoda się znalazł
Zgłoś
wernetto 2012-09-07, 21:00
aż mi go szkoda... a tak swoją drogą jakby się okazało, że to wszystko udawane to byłby trollem wszech czasów! Na nieszczęście dla niego, to nie trolling.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem