18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:40
🔥 Przyjaciele - teraz popularne
.................. 2012-09-07, 15:20
delsol napisał/a:

Ty ch**u Ty debilu!

Ty... dzieciaku?

Na chuj te gwiazdki? :wtf
Zgłoś
zajetynick 2012-09-07, 15:20
Żal was dupe zzera i tyle w temacie.
Zgłoś
B................g 2012-09-07, 15:22
Jestem "bonzo"
Zgłoś
Pleso93 2012-09-07, 15:22
Jak tu siedzę i słucham tego idioty, i jego opinii na temat "Need for speed" to mi się rzygać zachciało
Nie wiem czy nie będę musiał zwrócić potreningowej jajeczniczki
Zgłoś
ans83[Ż] 2012-09-07, 15:24 1
Mateusz_stg napisał/a:

Filmik przedstawia rozkmine nad need for speedem, użytkownik tigger101989 opowiada o tym że jest fanem tej gry a najbardziej lubi most wander.

hehe, daj spokój już każdy ogląda jego profil na YT. ja aktualnie badam temat Michała Tuziaka
Zgłoś
robson101 2012-09-07, 15:24
jak go to nie rusza to po co ten cały filmik ?
Zgłoś
CrashDW 2012-09-07, 15:26 2
"jesteście jebanymnymi..." aż mi się przypomniała scena z Asterixą i Obelixa - Misja Kleopatry:
-jak byłem mały mama opowiadała mi o takim druidzie: pamabobosoixie... panasonikmix, ix...
-coś z ixem? lepperonix?
-najpierw coś jak paranoik, potem iks
-to może ten, panopticum grosyfix?
-pa-pa-pa... no DRUID!
Zgłoś
Mateusz_stg 2012-09-07, 15:28
"Nomanie" Tuziak też jest dobry.

A tak już na poważnie to czy ten tigger101989 m tylko jedną bluze ? Bo w każdym filmiku tak samo ubrany
Zgłoś
Silnoręki 2012-09-07, 15:29 1
Pewnie nagrywał z samego rana,żeby go matka nie nakryła. Takim ludziom należy odcinać internet.
Zgłoś
Roszp 2012-09-07, 15:31
Całą tą srogą dyskusję należałoby zakończyć cytatem owego jegomościa: Sami się leczcie, a nie komentujecie takie bzdury.
Zgłoś
EmPeroR77 2012-09-07, 15:35
dobrze się przyjrzyjcie , on jest na speedzie , suszy go jak dzika po szyszkach , dam mu piwo bo koksiarz uschnie
Zgłoś
Enemy323 2012-09-07, 15:44
Kurwa czekałem aż się popłacze, już mu się głos łamał momentami
BTW daję piwo, żeby mi nie zablokował komputera
Zgłoś
S................i 2012-09-07, 15:45
"Komentujecie takie bzdury", to chyba tyle w temacie, jeśli chodzi o treści tego Pana. Dziwne jet też, to, że ma w dupie komentarze innych, ale cały filmik spuszcza się nad tym.
Zgłoś
Balafon 2012-09-07, 15:50
weźcie się nie śmiejcie bo on wam wszystkim POZABLOKUJE komputery jeden już podskakiwał to ma do dzisiaj zablokowany komputer
Zgłoś
Massdeath 2012-09-07, 15:53
lol On taki głos ma naprawdę czy udaje
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem