📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Żal was dupe zzera i tyle w temacie.
Jestem "bonzo"
Jak tu siedzę i słucham tego idioty, i jego opinii na temat "Need for speed" to mi się rzygać zachciało
Nie wiem czy nie będę musiał zwrócić potreningowej jajeczniczki
Nie wiem czy nie będę musiał zwrócić potreningowej jajeczniczki
Mateusz_stg napisał/a:
Filmik przedstawia rozkmine nad need for speedem, użytkownik tigger101989 opowiada o tym że jest fanem tej gry a najbardziej lubi most wander.
hehe, daj spokój już każdy ogląda jego profil na YT. ja aktualnie badam temat Michała Tuziaka
"jesteście jebanymnymi..." aż mi się przypomniała scena z Asterixą i Obelixa - Misja Kleopatry:
-jak byłem mały mama opowiadała mi o takim druidzie: pamabobosoixie... panasonikmix, ix...
-coś z ixem? lepperonix?
-najpierw coś jak paranoik, potem iks
-to może ten, panopticum grosyfix?
-pa-pa-pa... no DRUID!
-jak byłem mały mama opowiadała mi o takim druidzie: pamabobosoixie... panasonikmix, ix...
-coś z ixem? lepperonix?
-najpierw coś jak paranoik, potem iks
-to może ten, panopticum grosyfix?
-pa-pa-pa... no DRUID!
"Nomanie" Tuziak też jest dobry.
A tak już na poważnie to czy ten tigger101989 m tylko jedną bluze ? Bo w każdym filmiku tak samo ubrany
A tak już na poważnie to czy ten tigger101989 m tylko jedną bluze ? Bo w każdym filmiku tak samo ubrany
Pewnie nagrywał z samego rana,żeby go matka nie nakryła. Takim ludziom należy odcinać internet.
Całą tą srogą dyskusję należałoby zakończyć cytatem owego jegomościa: Sami się leczcie, a nie komentujecie takie bzdury.
dobrze się przyjrzyjcie , on jest na speedzie , suszy go jak dzika po szyszkach , dam mu piwo bo koksiarz uschnie
Kurwa czekałem aż się popłacze, już mu się głos łamał momentami
BTW daję piwo, żeby mi nie zablokował komputera
BTW daję piwo, żeby mi nie zablokował komputera
"Komentujecie takie bzdury", to chyba tyle w temacie, jeśli chodzi o treści tego Pana. Dziwne jet też, to, że ma w dupie komentarze innych, ale cały filmik spuszcza się nad tym.
weźcie się nie śmiejcie bo on wam wszystkim POZABLOKUJE komputery jeden już podskakiwał to ma do dzisiaj zablokowany komputer
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów