18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Jab7kO 2012-09-07, 15:54
Musiałem dodać sobie ten filmik do ulubionych. Jestem pewny, że nie jeden zwrot z jego wypowiedzi, zostanie gdzieś wykorzystany
Zgłoś
vniveri25 2012-09-07, 15:54
jeden już tu tu podskakiwał ffffff komentarzach i ma zablokowany komputer

Pierwszy haker Rzeczpospolitej!
Zgłoś
Brzeszczot w dupie 2012-09-07, 15:56
Ja bym wystawił taki filmik, tylko że nie mam takiej mordy.
Zgłoś
Massdeath 2012-09-07, 15:56 2
1:52 " A nie komentujecie takie bzdury " Tu trzeba temu jąkajle przyznać rację.
Zgłoś
Tatanka Yotanka 2012-09-07, 16:01 4
Zgłoś
vniveri25 2012-09-07, 16:01 1
to jest najlepsza wstawka ostatnich miesięcy
Zgłoś
pawu95 2012-09-07, 16:04
Po co cisnac ludzi ogladajacych vlogi? Oni samym ogladaniem tego gowna sie cisna. Rozumiem jakies tematyczne, pokroju adbustera, ale nie rozumiem jak typy pieprza glupoty co to oni na kolacje wczoraj zarli.
Zgłoś
m................0 2012-09-07, 16:07
sposob na usuniecie hasła z biosa....

wyjmujesz baterie, odpalasz kompa bez baterii, robisz kompa off wkładasz baterie i hasło zostalo zresetowane....sprawdzony sposob na laptopach...

nie jestem hakierem
Zgłoś
bujaszaka 2012-09-07, 16:21
Nie jesteście NOMANYMY ludźmi
Zgłoś
Kamilarz 2012-09-07, 16:22
Jesteście kurwa gnojami jebanymimymi
Zgłoś
elda1987 2012-09-07, 16:24 1
niech mi ktoś powie czemu ci wszyscy vlogerzy wyglądają jak chłopcy, których własnoręcznie biłam w podstawówce, bo byli totalnymi lamerami - ten też wygląda na takiego, co go siostra do tej pory bije. Jak nie jakieś pokurwione 13-latki mówią mi jak mam się malować, to jakieś pedzie mówią mi, że za wolność słowa poblokują mi komputer, ewentualnie opowiedzą jak podłączyć laptopa do gniazdka. żal.
Zgłoś
EmPeroR77 2012-09-07, 16:27 1
widziałem przed chwilą jego filmik o windowsie 8 i na starcie miał mati kowalski ide szuskac na nk i pejsbuku
Zgłoś
mr_9mm 2012-09-07, 16:29
Filmik na yt
/watch?v=5lhz2vYPdTo&feature=plcp
Zobaczcie na komenty, już są ludzie od nas

:edit:
Przeglądam inne jego filmiki, widzę że sadole już opanowują jego kanał.
Zgłoś
boras1986 2012-09-07, 16:35
bonzo - człowkiek, przekonany o swej doskonalosci, szpaner, wozak, kozak, lanser.
Zgłoś
teken 2012-09-07, 16:38
kurwa dosyć już mam tych vlogerów, jeden sztuczniejszy od drugiego, po co oni w ogóle to robią ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem