📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Musiałem dodać sobie ten filmik do ulubionych. Jestem pewny, że nie jeden zwrot z jego wypowiedzi, zostanie gdzieś wykorzystany
jeden już tu tu podskakiwał ffffff komentarzach i ma zablokowany komputer
Pierwszy haker Rzeczpospolitej!
Pierwszy haker Rzeczpospolitej!
Ja bym wystawił taki filmik, tylko że nie mam takiej mordy.
1:52 " A nie komentujecie takie bzdury " Tu trzeba temu jąkajle przyznać rację.
Po co cisnac ludzi ogladajacych vlogi? Oni samym ogladaniem tego gowna sie cisna. Rozumiem jakies tematyczne, pokroju adbustera, ale nie rozumiem jak typy pieprza glupoty co to oni na kolacje wczoraj zarli.
sposob na usuniecie hasła z biosa....
wyjmujesz baterie, odpalasz kompa bez baterii, robisz kompa off wkładasz baterie i hasło zostalo zresetowane....sprawdzony sposob na laptopach...
nie jestem hakierem
wyjmujesz baterie, odpalasz kompa bez baterii, robisz kompa off wkładasz baterie i hasło zostalo zresetowane....sprawdzony sposob na laptopach...
nie jestem hakierem
niech mi ktoś powie czemu ci wszyscy vlogerzy wyglądają jak chłopcy, których własnoręcznie biłam w podstawówce, bo byli totalnymi lamerami - ten też wygląda na takiego, co go siostra do tej pory bije. Jak nie jakieś pokurwione 13-latki mówią mi jak mam się malować, to jakieś pedzie mówią mi, że za wolność słowa poblokują mi komputer, ewentualnie opowiedzą jak podłączyć laptopa do gniazdka. żal.
widziałem przed chwilą jego filmik o windowsie 8 i na starcie miał mati kowalski ide szuskac na nk i pejsbuku
Filmik na yt
/watch?v=5lhz2vYPdTo&feature=plcp
Zobaczcie na komenty, już są ludzie od nas
:edit:
Przeglądam inne jego filmiki, widzę że sadole już opanowują jego kanał.
/watch?v=5lhz2vYPdTo&feature=plcp
Zobaczcie na komenty, już są ludzie od nas
:edit:
Przeglądam inne jego filmiki, widzę że sadole już opanowują jego kanał.
bonzo - człowkiek, przekonany o swej doskonalosci, szpaner, wozak, kozak, lanser.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów